Sunday, January 30, 2011

what shoUld i dO????why HIm ReaLly AnGRY To Me hAH????

apasalah ak hah???
ko kan bukak fb...
apasalahnyew ko bls msj ak kat fb...
salah kew ak srh ko conceterate kat ur study...
is it wrong??
ala
nape mamat sabah nie x nak bls msj ak hah???
u pew yg ak ckp salah...
im so sorry...
can we be a friend again...
plsssssssssssssssssssszzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
don't do this to me....
i like to be ur friend.....

AMaZiNg....wHaT hAPpEN tO hIm????

wow what happen to him hah???
suddenly add me????
me the first one him add as to be a friend at fb...
hahahaha...
funny lah u....
why u suddenly came back to my life...
after for the 1 month i try to forget u in my life...
n u came back to be my friend n fb....
so suck lah u...
dulu waktu ko dapat kwn baru...
ku lupakan ak...
skrunk nape ko cari ak????
ape pentingnyew ak dalam hidup ko hah???
bkn kew dia lbh pnting dalam hidup ko berbanding ak...
ak kan x lawa mcm dia...
ak nie buruk...
dia pkai barang branded jew...
ak pkai brng murah jew...
asal ko x gi kat minah branded ko tuh hah???
what is ur mission to me acttualy???
when my frien tell u that i have a fever....
then u say...
so what???do i care about she???
now u found me at fb...
the should i say...
do i care about you???
then i will answer...
no anymore after what have u done to  me ok...

Friday, January 28, 2011

SeNiOr.....CoNcERn????

wah ape dah jadi dgn my senior yg dulu ak minat tuh???
nape skrunk concern terlebih lak???
hahaha...funnynyew...
dulu waktu kat skul nak pandang ak pun x nak....
skrunk dia lak yg cari ak n concern sgt dgn pew yg jadi kat ak????
pew yg dah jadi sbnrnyew nie???
pelik kot...
siap anta msj peribadi kat fb lg tuh???
hahaha...
tu lah dulu ak suka dia...
dia wat dek jew at ak...
skrunk ak x suka dia...
terkinja2 lak nak concern kat ak ...
ish peliknyew...
jiwang lak lps tuh...
ak dah x suka laki jiwang berkarat nie...
geli ar...
huhux...
sory senior...

Thursday, January 27, 2011

WhAt hAvE I DOnE AcTuALLy....

why im too stupid.....
what i have done too him....
bodohnyew ak...
asal ak ckp mcm tuh kat dia????
stupid lah u nadhirah n idiot lah...
nape ak wat dia mcm tuh...
of coz ar dia penat n busy with
assigment...
tapi ak nak dia jaga perasaan ak jew...
tapi ak x pikir langsung dia punya
time or perasaan...
sdngkan dia dah try to give a time to me...
but im like stupid...
don't know what have him try to give space to me...
arrrrrrrrrrrrr....
nadhirah today u like a stupid lol...

sad lah...


Monday, January 24, 2011

My hAnD...

HBS MY HAND ARI NIE...
yalah....diaorang wat manicure kat tngn ak...
tapi terluka lak...
mula2 x sakit ar...
lama2...
aduh...sakit kot....
berdarah lak tuh...
tapi x nangis lagi lah...
hixhix...
x pew ar...
nak wat mcmn bnda dah nak jadi kot...
saba jew lah kan...
huhux...


Saturday, January 15, 2011

AaAaAaAaAaAaAaAa............SAKitnyew KEPala ak.......

Ah sakitnyew kepala..........
ak pening pikr pasal mimpi smlm.......
tiba2 jew dua orang yg ak suka dtng dlm mimpi n berebut ak......
tapi kata orang mimpi mainan tido.
n bnda tuh x kan terjadi
so ak harap bnda tuh x kan terjadi lah...
alau bnda tuh terjadi mau ak msk hospital nmpknyew.....
tapi mengikut ferisat ak bnda tuh x kan terjadi n hanya lah mainan tido....
nape si a yg ak dah lama x mimpi dtng blk dlm mimpi tuh n berebut ak ngan soarang laki lg...x kan tuh petanda yg ak akan jumpa si a  nie x lama lagi....
tapi ak rindu gler kot si a nie...
tapi x tahu lah bila blh bertemu kembali....
mkin ak cuba melupakan dia...makin selalu dia dtng dlm mimpi ku n semakin ak rindu dia...petunjuk apalah yg tuhan cuba berikan kpd ak...
tapi alau ikutkan ati ak...ak stil syng a lah...
pening tol lah...

Friday, January 14, 2011

CAmeroN hIgHlAnDs...

31 DEC 2010 AK N PARENTS N AUNTIE VASANA FAMILY GI KE CAMERON HIGHLANDS...BANYAK TEMPAT YG KAMI LAWATI N AK DAPAT MERASAI CUACA SJK...WALAUPUN DALAM KEADAAN SEJUK KAMI TTP MELAWAT PELBAGAI TMPT YG MENARIK...OK GAMBAR DIBAWAH DIJADIKAN TONTONAN KOARANG SMUA....HARAP KOARANG ENJOY DGN GMBR NIE...



































BUdAk ZamaN sKrUnK......

Budak zaman skrunk memang baik.....bajet knl ak....
terutamanyew yg laki2....
kita yg dah umur lbih tua dari diaorang...
diaorang nak kepel gak.....
agak2 lah adik ooi...
im ur sis ok....
hormat lah ckit....
lps tuh
alau kenal x pew lagi...nie x....
lps tuh bila kita x terima dia....
merajuk n touching....
sbb tuh ak x nak kepel nagn bdk bwh umo...
sbb koarang gedik n ngada2 lah...
n ak mmng x nak couple ngan budak bwh umur...
keputusan yg muktamad....

 
N WAT MASA SKRUNK AK SERATUS PERATUS
MEMBAKANG UNTUK KEPEL NGAN SAPE2 PUN
COZ X NAK DISAKITI OLEH KAMO LAKI2...

BoWiNK GLer lah.....

bowink gler ari nie kot.....
nape lah si bdk tuh x bls chat ak....
dia dah x nak kwn ngan kew....
sdiy ar....
tapi senior yg dulu ak minat...
beria-ia lak chat ngan ak...
tapi ak dah start suka si bdk
yg x nak bls msj ak tuh lah...
nape dia x bls msj ak....
x pew arr mgkin ak x sesuai ngan dia...
nape stiap kali ak start suka kat seseorang tuh
msti dia ilang....lps tuh dia dtng
balik lps ak suka orang lain...
pening tol lah...

Eeeeee.....MaLunYeW aK aRI NIE.....

Ah malu gler ak ari nie ngan sgn gler....
mcmn dia tahu ak yg bg surat tuh kat dia?????
sdngkan dia ckp dia x dpt surat tuh....
malu kot....
terpaksa ak cari alasan nak ttup malu lah katakan...
tapi dulu jew ak minat dia kot...
skrunk x lg...
nsb baik skrunk ak dah x jumpa dia n x satu skull lagi...
selamat ak...
harap ak x tersempak dia sudah...
alau x ak pkai topeng jew lah nanti...

                       malunyew....

Thursday, January 13, 2011

genap ar 6 month Im waiting u a....

ari nie genap lah saya menuggu awak 6 bulan serta x jumpa awak...
saya sbnrnyew dah penat nak menuggu awak....tapi saya stilll sayangkan awak.....saya kena tnggu or lupakan awak wat selama2nyew....saya nak awak ada ngan saya....
awak tahu x smlm saya gi kenny rogers kat setapak....
saya nampak satu laki yg jadi pelayan kat situ mcm rupa awak...
tapi dia x mcm awak...dia cpt mara....
awak cool n sentiasa senyum...dia lak sentiasa masam...
walaupun dia pndng saya mcm awak pndng saya......
saya tahu itu bukan awak....
x kan lah awak yg dah berkerjaya bsr nak jadi pelayan...bukan gler kew namanyew...
nama dia pun dkt ngan nama awak...nama dia arif....
nama awak azri....emmmm
mesti pelikkan mcmmn saya tahu nama dia...
sbb saya dngr kwn dia panggil dia arif....
pekakan telingga saya...huhux...
bila lah awak nak balik sini n rawat saya balik....
best sngt kew jb????x best kew kl????
awak baliklah bertugas kat kl....
saya janji alau awak balik kl saya akan jadi pesakit awak tiap2 hari semasa awak bertugas ...
n waktu tuh awak blh lah tnya soalan kat saya mcm2....walaupun soalan tuh x ade kena-mengena ngan pekerjaan awak....

                 plszzzzz....baliklah kl.......

                                                         jangan biarkan saya menuggu awak terlalu lama sebab kesabaran saya pun ade batasnyew....

Tuesday, January 11, 2011

6 month...

tomorrow will be a 6 month im waiting u...

   Im tired to waiting u anymore...
but my heart still missssss u n love u daaaaaammmmm so much....

what should I do....

    waiting....

                   or
                                 forget it....

I try to forget u....

                   But to hard for me to forget u....
because u really mean to me...

I need u....

I will wait u until the time telling me to stop waiting u...

but I dont know when the time will come truth to my life....

I hate to waiting u 'a'....

but stilll love n misss u damm so much....

Saturday, January 8, 2011

tHe time Is rIghT TO FoRGet U rIGHt NoW oR NOt....

ADAKAH MASA NYEW SUDAH TIBA UNTUK SAYA MELUPAKAN AWAK......

      TAPI SAYA STILL INGATKAN AWAK WALAUPUN SAYA DAH START SUKA KAT SOMEONE....

TAPI ATI SAYA DAH BERJANJI AKAN MENCINTAI AWAK SELAMANYEW....
 
      APE YG HARUS SY WAT....

TAPI SAYA STILL HARAP AWAK BLH BALIK KAT SAY....

          PENINGNYEW KEPALA NAK PIKIRKAN BNDA NIE....

SAYA HARAP PENYELESAIANNYEW IALAH AWAK BALIK KE SINI BALIK.....PLSSSSSZZZZZ

       I NEED U TRUELY.....N MISSS UUUUU DAMMM SO MUCH LAH...

Friday, January 7, 2011

I MIsSS uuuu DaAaA....

when can we meet again????
      I really miss u....

why u leave me....

   i can't stand without u...

i really need u....
    please come back to me....
without u my life become suck....

i need u to give a shining and power to my life darling....

     plsssssszzzzzzzzz come back to me again "A"...
   

I NEED U BOY FOR ALL MY LIFE...

Saturday, January 1, 2011

TAHUN BARU...

     MASA BERLALU DGN CPT TANPA KITA SEDARI...SKRUNK DAH MASUK TAHUN 2011...SAYANG RASANYA NAK TINGGAL TAHUN 2010...SBB TAHUN 2010 MEMPUNYAI PELBAGAI KENAGAN PAHIT MANIS DALAM HIDUP AK...NAMUN AK AKAN TTP MELALUI TAHUN 2011 DGN LEBIH BAIK BERBANDING 2010...AK HARAP TAHUN 2011 MEMBERI LEBIH BANYAK KEINDAHAN DALAM HIDUP AK BERBANDING 2010...AK HARAP TAHUN NIE AK AKAN DAPAT KECAPI SEGALA CITA2 KU N DAPAT BERJUMPA DGN 'A'...SBB AK TERLALAU MERINDUI DIA...WALAU HANYA SEKADAR KAWAN AK AKAN MENGHARGAI SAAT AK BERSAMA 'A'...HARAP IMPIAN AKU AKAN TERCAPAI...