Monday, February 28, 2011

u the winner and im the loser......wHY mY tOugHt So Bad Hah???

awak nape ngan awak sbnrnyew nie???
sya dah try nak pujuk awak...
tapi awak still majok...
skjp mcm kwn skjp mcm kepel...
pew nie awak...
awak confuse kan saya lah....
smala saya dah ckp kat awak yg saya x kan ganggu awak lgi...
nmpknyew mmng mcm tuh lah strsnyew...
kita berdua dah over...
n awak mmng lah yg terbaik sbb berjaya wat saya susah ati n x menentu...
yg lg best saya dah start syng awak n saya dapat lupakan A...
AWAK MMNG TERBAIK YO...
n tx utk segala permainan awak n kasih sayang yg slama nie jujur atau pon x saya sendiri x taw...
saya nyesal sbb suka n start syng kat awak...
walaupon kita baru kenal...
sbb awak jgk lah saya akan start lukakan ati laki2 lps nie...
well done awak...
well done...
really good job what have u done...
im really proud of u lah...
serius...
x tipu pon nie...

Saturday, February 26, 2011

awak pew nie????????????

pew nie awak kata shuffle.hip hop.parkour...
tapi awak mnja lah...
kata suka kat moto...
tapi manja lah...
kata x jiwang...
tapi manja lah...
nmpk jew macho yek awak???
dalam ati ade tmn rupanyew...
awak oh awak...
npew awak2...
saya2...
x panggil b pon nak marah...
blum saya panggil biawak lg...
gerenti setahu satu bln awak majok tahap gler...
aiyoooooo...
kalah saya mcm nie...
saya anak mnja pon x mcm awak...
plik ar awak nie...
kita kan x kepel...
npew nak mnja2 lak nie awak....
awak oh awk...
saba jew lah...


arnab ku...udah2 lah...

awak...
npew awak nie kuat majok sgt...
jgn lah mcm nie...
saya dah lah x pandai pujuk...
awwwwwwwwwwaaaaaaakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk....
sya cyg awak...
sory lah saya tersasul guna saya awak...
sepatut cyg...
x sengaja lah awak...
plsssssssszzzzzzzzzzzzzzz awak...
jgn lah majok...
awak nie cpt touching ar...
mnja lak tuh...
tapi x nak ngaku...
bajet macho jew...
sbnrnyew x pon...
saya tau lah awak mcmmn...
tapi x nak ngaku...
tiba2 jew nak tido awal coz ecox ade kuliah...
awak alau ade kuliah paling awal pon awak tido kul 2 pgi...
skrunk bwu kul 12...
sya tau awak tipu...
nak srh saya pujuk awak kan...
jgn lah majok...
susah lah cm nie...
awak jew majok...
sya punya time bila pulak???
adoooooooooooooooooooyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaiiiiiiiiiiiiiiiii....
awak penat nak pujuk lah...
tlng lah jgn majok....
pllllllllllllllllllssssssssssssssssssssssszzzzzzzzzzzzzzzzzz ......
awak...ima kasih awak...
skrunk saya dah start lupakan A...
n skrunk saya start suka kat awak...
walaupon awak bkn lah jnis laki yg saya suka...
tapi mgkin btl kata orang cinta tuh buta...
mmng buta pon...
mcmn saya blh tersangkut awak...
sdngkan ade yg lbih bgs n encem dari awak...
tapi saya suka awak...
walaupon awak x mintax kepel...
saya x kisah...
kita jadi kwn pon blh...
tx awak...
sayang kamo b...
hahax...

maaaafffffffffffff weh....

weh nape ko anta msj kat ak lak weh???
weh ak dah muak ar ngan ko weh...
tolong lah jgn ganggu ak lgg weh...
dah tertutup dah pintu ati ak untuk ko weh...
alau dulu ko baik ngan ak mcm skrunk...
mgkin ade ruang utk ko...
tapi nie x ko poyo...
bajet hot...
perasan...
pokonnyew ko mmng ade pakej laki yg paling ak anti weh...
ko mmng encem,mmng hot...
tapi ati ko x secantik rupa ko...
kecewa ak weh...kecewa...
sbb sikap ko yg berubah x menentu...
weh maap alau skrunk ak lyn ko terok...
sbb smua nie terjadi sbb sikap ko jgk weh...
sooorrrrryyyyyy weh...



Thursday, February 17, 2011

susah btl NaK pUJuk LaKi Kan????

menyampah nyew ak ngan mamat nie.....
ckit2 majok....
ak x angkat call pon nak majok...
relax lah bro...
touching cptnyew....
sbb tuh ak x suka bdk pure sc nie....
gedik ar...
ak dah mintax maaf leh lak dia wat x peduli...
awak2...
awak nak majokkan....
majoklah...
majok smp thn dpn au...
jgn blas msj saya au...
weeeeeeeeeekkkkkkkkkkkkkkkkkk.....
awakkan x cmburu kalau saya gi date ngan owng lain....
awakkan x kisah alau saya chat ngan owng lain...
sbb awak kan...

ati batu....huh....

geraammmnnnnnnnnnnnyyyyyyyyyyyyyeeeeeeewwwwwwwwwww....

Friday, February 4, 2011

KEpUtuSaN DrAsTi Yg BaKaL Ak WAT 6/2/2011

keputusan yg bakal ak wat pada tarikh yg terpamapang di tajuk atas...
ak dah awat keputusan untuk melupakan 'A' jika ak x dpt berita ttng dia sehingga tarikh tersebut...
walaupun pada dasarnyew ak still suka n syng dia...
tapi ak terpaksa wat keputusan mendadak diatas sebab tertentu...
tapi jika kalau si'A' ak mengetahui berita ttng beliau sblm tarikh tersebut ak 
tidak akan membuang dia dari idop ak...
so just see n wait only...
emmmmm....

kwn bAiK vERSuS LaWAn...

emmmmm....
weh ak ingat ko kwn baik ak....
rupanyew lawan gak yek...
konon lah x suka bdk tuh...
upanyew dalam ati hmmm...
weh nape dia punya pic ko blh komen yek???
asal ak punya pic xleh???
ko mmng dah berubah...
bkn yg ak kenal dulu...
bencinyew....