Monday, February 28, 2011

u the winner and im the loser......wHY mY tOugHt So Bad Hah???

awak nape ngan awak sbnrnyew nie???
sya dah try nak pujuk awak...
tapi awak still majok...
skjp mcm kwn skjp mcm kepel...
pew nie awak...
awak confuse kan saya lah....
smala saya dah ckp kat awak yg saya x kan ganggu awak lgi...
nmpknyew mmng mcm tuh lah strsnyew...
kita berdua dah over...
n awak mmng lah yg terbaik sbb berjaya wat saya susah ati n x menentu...
yg lg best saya dah start syng awak n saya dapat lupakan A...
AWAK MMNG TERBAIK YO...
n tx utk segala permainan awak n kasih sayang yg slama nie jujur atau pon x saya sendiri x taw...
saya nyesal sbb suka n start syng kat awak...
walaupon kita baru kenal...
sbb awak jgk lah saya akan start lukakan ati laki2 lps nie...
well done awak...
well done...
really good job what have u done...
im really proud of u lah...
serius...
x tipu pon nie...

No comments: