Thursday, March 3, 2011

RiNdUNyEw Kat awaK LAh....

awak rindunyew kat awak...
bwu bpew ari jew kita x msj...
tapi mcm dah lama lak...
awak bila lah blh kita msj mcm dulu lgi???
saya rindu time dulu lah awak???
wall post kat fb tuh awak tuju kan kew spew yek???
untung dak pompuan tuh...
sbb dapat tambat ati awak...
saya tabik spring ar ngan budak pompuan tuh...
sbb dia blh buat awak yg x jiwang menjadi jiwang...
saya dah kalah ngan budak pompuan tuh nmpknyew...
tapi x pew lah asalkan awak ngan dia bahagia saya pon akan bahagia...
kerana cinta x seharusnyew memiliki sesoarang yg kita cinta...
cinta jgk adalah melihat owng yg kita cinta bahagia ngan owng yg dia sayang...
mgkin saya nie x baik untuk awak...
n mgkin kita ditakdirkan hanya menjadi kwn...
alau itu lah suratan takdir...
saya akan menerima dgn redha...
walaupon awak ngan saya x blh bersama...
saya doakan awak bahagia dgn owng yg awak cintai...
amin...
tapi awak..saya teringin nak tahu spew wanita...
yg telah menbuat ati awak yg x jiwang menjadi jiwang...
saya kagum dgn wanita tuh...
adakah saya akan mendapat jawapan dari segala pertanyaan saya nie...
kalau saya mendapat jawapan diatas segala persoalan saya nie...
saya akan bersyukur dan tabik spring kat awanita tersebut sbb blh buat awak jiwang...
hehehehehe



No comments: