Wednesday, April 6, 2011

HaNg OuT wItH fRiEnD...hehe

dUA minggu ini kerja aku adalah hang out with friend...hehe...kang alau ak menolak tak nak kuar dengan diaorang...diaorang cakap aku busy mengalahkan perdana menteri...tapi serius ak kadang2 memang busy tahap giler..tapi diaorang x percaya...nak wat macammana kan???orang dah tak percaya...tak kan lah kita nak paksa atau merayu kat diaorang untuk percaya yang kita ini memang busy sesangat...hehe...macam rabu minggu lepas...aku punya lah terkocoh2..macam lipas kudung...mau tak nyew...yalah time aku nak keluar lah macam2 pulak orang kat kelas spa minta ak tolong buat reflexology lah,manicure lah,pedicure lah...dah lah time tuh ak janji ngan rahman,zai,n nik pukul 12.30...lah2 pkul 1 baru aku muncul...nasib baik bakal model iautu rahman tak marah aku...kalau dia marah aku...next time dia ajak aku keluar..jangan harap aku nak keluar lagi dengan dia...hehe...tapi aku tahu dia tak sanggup marah aku nyew...hehe...eh ak rasa macam dah lari dari topik pulak...hehe..berbalik kepada topik kita...hang ari rabu yang minggu lepas tuh...kitaorang pergi times square,pavillion dan sungei wang...hehe...sebenarnyew aku tak shopping pun...ak just teman rahman n  zai shopping...nik pun sama x shopping..hehe...sebelum kitaorang shopping...kitaorang pergi tengok wayang...cerita ape???cerita sucker punch...dengar macam gempak kan???sebenarnyew koarang cerita dia memeningkan kepala kowt...kalau koarang tak percaya koarang pergi lah tengok cerita sucker punch tuh kat wayang sekarang...ajak 1 family atau satu bas rombongan koarang....haxhax...aku rasa dah terlalu panjang lebar ak tulis kan???so dekat bawah ini ade paparan gambar yang ak tangkap ngan nik,rahman n zai...so koarang just tengok all the picture lah...hehe...

 hah yang baju putih tuh rahman n yang pegang kentang tuh zai
yang baju putih towh lah yang ak cakap nak jadi model...hehe
 me n nik...hehe
 rahman.nik n zai...time nie ak x ade coz ak lah yg take picture...hehe
 ak n nik...time nie kitaorang take picture kat sungei wang plaza...time pelancaran product playboy...ngerikan dngar palyboy???hehe
 nie time kat pavilion...kitaorang tngkp gmbr kat kdai jaspal...hehe
time nie ak rahman n nik jew yang ade coz zai yang bersemangat nak take our
picture...anyway zai tx...hehe



ok koarang....itu baru yang hang out dengan diaorang...semalam aku hang out dengan marinie,mariena,aqilah.
eleena dan aku....semalam kitaorang just dapat pergi times square jew...sebab hujan...so kitaorang jalan2,makan,shopping,tengok wayang semua dekat times square jew semalam...hehe...semalam lagi sekali ak tengok wayang...tapi kali ini cerita melayu pulak...yalah asyik alau tengok wayang jew cite barat...nama jew asal dari malaysia..tapi tak sokong cerita malaysia...so ak pun ubah fikiran semalam dengan menonton cerita cun...cerita dia memang cun koarang...cerita mamat kampung nak ngorat awex bandar yang glamourous...ccerita yang agak comel lah...so aku cadangkan dekat koarang semua pergi lah tengok cerita cun nie...sokonglah filem malaysia...wah2 dah promote filem pulak aku niee...hehe..sah2 tengah masuk air aku nie...tapi secara jujur lah weh...filem malaysia sebenarnyew tak lah seteruk yang koarang fikir...sebenarnyew cerita malaysia lagi best kowt...sebab filem malaysia banyak nilai pegajaran dia,budaya kita dekat malaysia n more lah...serius kalau koarang rakyat malaysia kan???koarang sokong lah filem kita...
kalau kita tak sokong filem kita...siapa lagi yang nak sokong kowt...
after aku tengok wayang,ak dan geng ak pown apa lagi...time to shopping...hehe...
tapi semalam ak tak ada mood lah nak shopping...so ak hanya beli sun glases jew...hehe
lah2...belum sempat ak merasmikan cermin mata aku...elena yang rasmikan dulu...adoooyyyaaaaiiii...
kacau daun betul lah eleena nie....
tapi tak apa...nadhirah x kisah...hehe....poyo jew ayat aku kan???haha...
ok lah koarang ak rasa ak dah tulis terlampau panjang lebar dah nie...so macam biasa lah...ak dah sediakan gambar untuk koarang...so koarang tengok lah picture tuh semua yek...hehe


 me n qilah...hehe

 me n marinie...ak tak tahu lah ak suruh marinie tengok kamera..tapi dia pandang tempat lain pulak...
agak2nyew dia pandang pew yek???hehe
 me n kembar marinie yang tak seiras nie..yang penting dapat 7A dalam spm kowt...hehe
 me,qilah.n na...konon semua nie model kasut lah yek???hehe
 na,eleena,marinie n aqilah...time nie ak tak ada sebab aku yang tangkap picture diaorang...hehe
 hah..nie ak soarang jew...picture nie ak tangkap waktu diaorang smua berebut masuk tandas lepas tengok wayang...gler btol ak nie...hehe
 time nie elena lak x ade...coa salah soarang kena mengalah lah...hehe
 poyo x minah yang berdiri atas kerusi towh???dia lah eleena..hehe...dia ok sbnarnyew...tapi pose maut gler kan???haxhax
me n eleena...time nie diaorang yang lain tengah sibuk shopping...ak ngan elena sibuk cari cermin utk tngkp gmbr...hehe
nie lah budak yang ak ckp merasmikan cermin mata yg ak bli towh...cantik cermin mata dia???hehe

No comments: