Saturday, April 30, 2011

i miss My BlOG lOrH...Oh mY lV.....hEhE

MISS WITH MY BLOG LOL....
nonthing on you baby with my blog....
hahahaha...in crazy mood...kuang3...
ok lah...back to malay ok everybody...kang kalau cek duk speaking x ingat dunia...
hampa smua duk kutuk cek kata cek belagak najk jadi minah saleh yg x menjadi(bukan anak en salleh au,towh kwn ak punya bapak)...kik3...lagu towh cek dengan bngga dan mengunakan kuasa veto yg iberi oleh cek sndry dengan nie mengunakan bahasa melayu sebagai bahasa kebangaan blog kesayangan ku ini(smbil wat muka yg serius ala2 pemimpin2 politik cmpur muka comel,walaupown x berepa comel)hehehe..sah2 pembaca  blog yg setia ak akan ingat ak nie mereng...hehe...haha...ak gurau jewk...okie berbalik kepada tajuk kita untuk entry kali nie...miss my blog[dalam bhasa melayu]rindu blog aku
[dalam english]sah2...ak dah sewel tahap gler...xpew2...sekali-sekala jewk...serius ak rindu kat blog ak kowt..sebab dah lama ak x online..sbb masalah internet...bkn x dibayar..tapi broadband rosak...so waktu x ade internet ak mcm cacing kepanasan lah...sbb x leh nak update blog....yalah bgi ak blog towh penting untuk meluahkan perasaan ak..ceh2 ingat pew luahan hati kew...hahahaha...tpi thanx to the god coz finally my internet is okie..hehehe...syng ko internet...serius x tipu...aty ak hnya untuk internet jewk skrunk...
(x bleh blah tol ayat ak kan)hahaha...ok lah smpy sini jew ak punya celoteh yg agak merapu..hehehe....harap koarang x marah sbb kali nie ak lari topik....kik3...

No comments: