Friday, April 22, 2011

KeLas SpA cIKgU paH aGAiN...HaHa..TApI kaLi Nie MaKe-up AlA pENgaNTin...hEhEHe

ASALAMMUALIKUM N SELAMATSEJAHTERA SEMUA...
hah ok koarang kali nie kita bercerita lagi pasal kelas spa cikgu pah...hehe...kali nie kat kelas spa aku belajar tentang make-up pengantin...dengar macam pelik jew kan??tapi memang kalau koarang masuk kelas spa..koarang diwajibkan belajar make-up...bukan make-up biasa jew tau..macam2 jenis taw...tu lah rugi sesiapa yang tak mengikuti kelas spa..hehe...so berbalik kepada cerita aku...aku ingat aku terselamat lah dari dijadikan bahan experiment..tapi jangkaan ak meleset sama sekali...again aku dijadikan bahan experiment...sebab waktu first aku jadikan husna bahan experiment..so aku terkena lah balik..hehe..macam bang bang boom lah katakan..hehe..mula2 cuak lah jugak..takut muka aku berubah jadi buruk...tapi nasib baik diselamatkan oleh cikgu pah...fuuuuhhhhh...lega aku,muka aku tidak dirosakkan oleh murid2 kelas spa(aku gurau jew koarang,koarang buat kat muka,memang cantik...terharu aku dengan koarang)...sah2 nak cover supaya tak dimarah oleh budak2 spa..hehe...koarang jgn marah tau...aku gurau jew...hehe...okie make-up pengantin kan koarang..tebal giler kowt..maut tak nyew ketebalan foundation yang terletak dekat muka aku waktu towh tak boleh diukur sih...haha..tapi yang pasti cikgu pah cakap kat aku yang dia make-up kat aku tuh pown tak cukup tebal...hah??gler pew...itupun tak cukup tebal...mau kalau aku jadi pengantin satu botol foundation habis...gler lah jawabnyew..sah2 aku boleh jadi pengantin opera cina...kik3...apa2 pun..aku dapat lah merasa make-up pengantin..walaupun ak  nak kahwin lama lagi..jangan jeles tau...tapi sakit hati yek(ayat siapa lah nie yek)haha...okie lah koarang ak dah malas nak menaip nie...ak dah sediakan gambar yang aku tangkap waktu aku diajdikan bahan experiment dan aku menjadikan husna bahan experiment...hehe...so I hope you all will enjoy the picture...




hah nie dia model yang ak make-upkan kan...
mcm nie lah rupanyew selepas siap...
haha...cantik x???

hah nie model yang experiment yang ak buat sebelom dia
kena make up..hehe

hah nie dia cik pah ak..dia tngah khusyuk tlng aku torch up kan muka model experiment aku...
hehe

hah nie ak n ade soarang kakak yg dijadikan model
experiment selepas husna...
hah nie muka ak lepas kena make up pengantin...
lain x???haha...
yg pasti diaorang siap bgi ak pinjam renda yg untuk pengantin towh...
haha....ak jadi model sekejap lah katakn...hehe


No comments: