Sunday, May 8, 2011

HApPy MoThERs DAy To MY BeLOvED IbU...(NOOR HAIYATI BINTI RAMLI)





Asalammualikum semua n haloooooo everybody..hehe...

hah msti u all plikkan gmbr wanita mana yg ade di blog saya kan2????
hah wanita nie lah ibu saya...ibu yg membesar saya,menjaga saya bagai menantang minyak yang penuh,teman saya tidow ketika saya takut,memberi semangat kat saya bila saya sedih dan hampa,sumber insipirasi saya,orang yang meneman saya shopping,orang yang saya suka usik....ibu saya adalah segalanyew untuk sya...x bermakna ayah saya bukan segalanyew untuk saya...tpy sempena hari ibu saya cite mengenai ibu saya jewk lah yek...walau mcmmn pun saya tetap sayang ayah saya..diaorang lah sumber semangat dan kejayaan saya...hehehe..okie tpy topik ari nie mengenai ibu saya jewk...nama ibu saya noor haiyati binti ramli....dia excutive sales division kat sebuah syarikat swasta di subang(nama x bleh disebut...hehehe),ibu saya seorang yang agak garang...tpy x lah garang sgt...sbb ibu ckap say alagi garang dari dia...sbb adik sedara saya semua takut ngan saya...weheeeeeeeeee....ibu saya comey...n paling penting dia sayang saya...hahahaha....walaupown saya tahu saya bukan lah anak yang baik terhadap ibu sya..tpi honestly n truly dalam hati saya...saya sgt menyayangi ibu sya...sbb dia lah nyawa saya...kalau ibu saya x ade disisi saya...mgkin saya x leh nak meneruskan idop...

sbb ibu you are too amzing n wonderful.....

i love uuuuuuuuuuuuuuuuuuu ibu.....

even u dont know what i write in this blog,coz u dont have my blog email....

but i want tell to the world that u are best mom in the world n too amazing for me to sayyyyyyyyyyy that u are meaning a lot to me...

thanx 4 everything ibu....

ibu sumber insipirasiku....



jom kita wat renungan sempena hari ibu yg bahgia nie...
hehehe

No comments: