Thursday, May 5, 2011

makin ari MakIn skit lak ati ak Kat minah nie...menyampah kowt....

Asalamualikum n halooooooooooooooooo smua....hehehe

okie ari nie ak nak cite pasal satu minah nie...minah mane yek???
bukan mak minah syng yek...minah yg wat ak tercabar...huh....oh my bonia....
okie pew yg dia cabar ak kan???msty plik kan...ak wat beating kew ngan dia....tak2,bkan towh...koarang ingat x budak laki yang ak suka towh...ak rasa minah nie pown suka kat budak laki towh...siap edit gmbr lgi n ckap saya nak awak tahu...msty koarang plikkan tahu pew???ak sdry pown x tahu...kew dia nak tauhu bakar yg kat jm beriyani???hahaha...kalau nak ak pown blh bgi kat dia...asalkan jgn wat ak tercabar...hahaha...gurau jewk....serius ak sakit aty cmpur marah cmpur cmburu cmpur nak penampar pown ade...tpy nadhirah chill dulu...cool beb...kalau dah jodoh x kew mana kowt...tpy ak tkut ak hilang dia jewk..YA ALLAH berikan lah kekuatan kepada diriku nie...serius ak sakit kowt...dah lah minggu depan 3 ari ak x ade kat malaysia..sah2 lah ak x leh nak msj n call dak yg ak minat towh...silap2 ari bulan ak blik sini ak dapat tahu yg diaorang dah kepel...mak aiii...sah2 ak terus bermuasatatim kat bangkok...dah x nak balik malaysia dah nmpknyew...kecewa kowt...serius x tipu....harap x jadi lah mcm towh...kew ak nak kena wat solat hajat...kelakar lak bunyinyew...hehe...nadhirah sabar okie...ko kuat...alah setakat minah towh biakan jewk...tngk jewk gelagat dia...ko berdoa jewk...owng yg ikhlas selalu menang...hip hip hoooooooray nadhirah
(walaupown dalam penuh dgn kebuntuan,namun tetap kena cool)
mak aii dapat kew cek bertahan nie....jenuh songgoh...
sabar n sabar n sabar n sabar n saaaaaaaabbbbbbaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrr

nadhirah....
ko bleh....
chaiyok...chaiyok...chaiyok....

mood:tkut hilang dia....emmmmmph:(

No comments: