Thursday, June 30, 2011

me beFoRe N nOw....

Asalammualikum n selamat sejahtera n haloooo....

msty koarang plikkan pew lak yg ak nak berceloteh ari nie kat this entry...
ari nie ak bkn nak berceloteh lah..tpy ak just nak bgth spew ak yg dulu n skrunk... 
ak 3 tahun yg dulu ngan skrunk mmng berbeza kowt dari segi penampilan diri...bkn ak sndry jewk nmpk perubahan terhadap diriku yg x seberapa nie...tpy kwn2 ak yg dah lama  xjumpa ak pown nmpk...serius ak mmng lain..ak sndry pown x tahu npew ak berubah smpy menjadi diri ak yg skrunk...so ak malas nak berceloteh lagi...you all just see my photo before n now..tpy jgn rasa plik atau terkejut taw...x ade pembedahan plastik pown...hahahaha:=)
hah nie ak yg tiga tahun dulu..mcmmn koarang???lain x???
nie nadhirah yg skrunk....hahaha
sjew jewk ak wat gmbr mcm nie supaya koarang blh wat perbandingan ak yg dulu n skrunk...hehehe:)

ak bkn lah cantik mcm orang lain...ak cuma manusia biasa...
tpy ak tetp nadhirah azlan....:=)

Saturday, June 25, 2011

kAwaN aKu DApAt BUNgA tAW...WEHeeeEE~~~~~~~~~

Asalammualikum n haloo smua....

hah ari nie ak nak cerita pasal kawan yg soarang nie...
nak tahu kew spew dia???
maap ak x  leh bgth spew tuan empunya badan yg dpat bunga dari soarang lelaki...
wahhhh bestnyew dia dpat bunga kan???
ak nie nak kata tangkai pown belum pernah dapat nie kan lagi bunga...
jgn harap lah dpat....terngaga jewk lah ko nadhirah...
jelesnyew ak ngan kwn ak yg soarang nie dpat bunga dari soarang laki...
tpy ak happy gak coz dia dpat bunga...dia kan kwn ak...so msty ak gembira utk dia...
tpy kalau owng bgi ak bunga..mcm lah ak nak terima kan??silap2 ari bulan ak lari x cukup tanah sbb scary yaw...ak mmng mcm nie...x leh nak romantik ckit...msty takut dia tahap gler...tu lah kalau dpat laki yg jiwang karat...mau ak pengsan...hahahahaha...
mngkin sbb towh kowt ak x laku mcm kawan2 ak yg lain...tpy x pew lah..ak kan masih muda...blom puas idop single lagi...hehehehehe :=)

Thursday, June 23, 2011

wEhEeeeeee~~~~~~ak saYaNg KOaRANg AS A fRIeNd....

Asalammualikum n haloooooooo....

hah ari nie saya nak cerita pasal 2 owng jejaka yg saya syng sbgai kwn saya....tapy saya sayang ayah saya lebih lorh...tu lah jejaka no 1 dalam aty saya...hehehehe....
okie back to the topic...msty koarang nak tahu kan spew jejaka yang ak sayang sebagai kawan towh...okie pertama rahman n then zainuddin...ak sayang diaorang as a friend...
kalau ak kuar jewk msty dua owg nie teman...tpy skrunk zai dah gi smbung blajar kat pahang dalam jurusan seni bina...so skrunk ak miss lorh kat dia...ak miss nak kuar jalan2 ngan dia...gosip ngan dia n yg paling ak miss nak berkongsi masalah ngan dia...wehhhh gikwang malaysia...ko tahu x ak miss kat ko lorh...tpy demi mengejar masa depan ko..ak rela menahan rindu nie...sbb yg terbaik utk ko adalah terbaik utk ak gak....hahahx...anyway zainuddin...ak doakan yg terbaik dalam hidup ko n semoga menjadi seorang yg berjaya okie...
then second jejaka ialah rahman....ecox rahman ade casting nak jadi model...hopefully dia dapat lorh...sory taw rahman ak x dapat tmn ko gi casting cox...tpy next time kalau ak ade masa ak tmn ko okie....n then sory sgt ak x tmn ko gi gunting rambut ari nie....sbb ak malas...but hopefully ko berjaya n dapat menjadi model cox...rahman chaiyok3....


yg purple shirt towh rahman then yg sebelah dia
zainuddin...
koarang ak syng koarang as a friend taw...

chaiyok3....

Wednesday, June 22, 2011

NaDhIraH daK kAsI ChAnCe SaMa KaMo LaH bUdAK....

Asalammualikum n haloooo....

ooi budak pandai...nadhirah dah jauhkan diri dari laki towh...sbb nadhirah kecian tngk kamo...nadhirah tau lah yg kamo mmng suka kat dia kan???nadhirah mmng sayang n suka kat dak laki towh sgt2...tapi nadhirah mengalah sbb kamo lahh budak...sbb kita sama2 pompuan...nadhirah tak mau berebut dia dengan kamo lorh...x pew bia nadhirah yg mengalah...nadhirah tngk pown kamo ngan dia mcm blh bhgia jewk,,,sbb kamo ckp dia doktor kamo...so nadhirah x nak lah kcau dia...maybe dia pown minat kat kamu...budak kamo jaga lah my b dgn baik yek....then tahan lah ngan perangai dia ckit...nadhirah mmng syngkan dia sgt2...tapi nadhirah tngk yg kamo nie budak...btol syngkan dia...nadhirah sndry pown x leh wat mcm kamo wat...siap editkan gmbr utk dia...then panggil panggilan manja ala2 nama coklat gituw...nmpk sweet jewk...daripada nadhirah jeles...lebih baik nadhirah jauhkan diri dari dia demi kamo budak....nadhirah x leh wat mcm kamo wat budak utk my b...nadhirah mmng syng n love dia sgt2..tpy nadhirah kalau syng kat owng towh nadhirah x leh nak wat bnda2 yg sweet2...nadhirah ade satu masalah...mgkin sbb towh kowt my b lebih pilih kamo budak berbanding nadhirah yg poyo nie...tpy budak nadhirah ingatkan supaya take care of my b yek....

i love him so much....

maap sbb saya terpaksa wat awak mcm nie...


Monday, June 20, 2011

SaRaNghAe oPpA Lee MiN Ho...

Asalammualikum haloooo....

koarang kenal x lee min ho??
lah yg pelakon korea towh???
yg berlakon dalam cerita boys over flowers???
mak aii...ak kalau tngk dia...bleh cair dong...
serius ak suka bangat dgn dia...
lagi2 dalam cerita boys over flowers...
mak aii encem bangat sehhh...

fuhh kalau lah dia bf ak...gerenti x lepas nyew ak...

tpy ak minat gitu2 jewk...
 tpy ak suka gler lakonan dia dalam boys over flowers...

dalam boys over flowers ak suka tngk geum jandi n junpyo...
diaorang sweet jewk...sempoi...
serangahe...hahaha


mak aai...bapak ak leh cair mcm nie...
nadhirah change2....
hahaha

lee min ho???
dup dap...dup dap...

boys over flowers...f4...hehehe:)

tetapkan pendirian nadhirah...jgn fall in love ngan mamat nie...

weheee~~~~~~~~

TIbA2 aK rASa CeMbuRu LaK...

Asalammualikum n halooo....

pew hal dengan ko nie nadhirah hah???
tiba2 jewk nak cmburu???
cmburu kat bnda yg plik lak???
of coz lah ak cemburu ckit...sbb ak cmburu tngk owng sweet jewk bila kepel kan...
kawan2 ak yg lain bila kepel...mak aiii...wat ak berkobar2 nak cari bf then ajak kepel(gila pew brutal minah nie..hahaha)mau x nyew...bila dioarang dating jewk wat sweet depan ak...bikin wa panaas jew lu nie lorh...sabar jewk lah...tpy ak x ade lah cemburu kat diaorang smpy wat dajal...ak cmburu sweet gitu...
mcmmn lah cmburu sweet yek???
ak cmburu diaorang sweet...tapi ak happy...hahahax :)
kadang2 ak terpikir gak..bestkan diaorang ade bf...ak nie x ade...jelesnyew...
tpy bila dipikir2kan balik...mgkin blom masa ak lagi...
so sbar jewk lah....nadhirah x yah lah nak pikir bf2 nie...
blom tiba masa nya lagi...

think positive...hahahahax...

ohh my mr right where are u????


Sunday, June 19, 2011

lorh...a lOng tImE DiDn'T upDaTe THe BlOg leHhH....

Asalammualikum n halo.....

weheeeeeeeee....sudah lama meh saya tak update blog nie...sbb malas yg teramat sgt lah katakan....sbar jewk lah yek....hehehehehe:)
nak cite pasai pew na hari nie???
hah minggu nie mcm2 bnda dah berlaku....
nak tawu kew koarang????
okie lah ak bgth jewk lah...
firstly....
ak dah menjauhkan diri dari dia...hehehehehe...tabahkan diri dari anak en azli...
walaupun ak still syng dia...emph...
secondly,ak x dapat rayuan upu...so ak akan pergi kew pulau pinang a.k.a
my hometown...blajaq kat sana na...kat politeknik seberang perai dalam jurusan logistik dan rangkaian bekalan...dalam bahasa melaya dia ialah logistic and supply chain...hehehehe..hopefully ak leh wat yg terbaik...hehehehe
tapi ak msuk lama lagi...hujung bulan november...so boleh lah balajaq spa...hehehe
thirdly....
gikwang malaysia...dah nak smbung balajaq kew pahang...msty ak miss gler lorh kat dia...tpy nak wat mcmmn...dia nak kejar cita2 dia dalam architecture...so ak x leh nak halang lorh....hehehe...gikwang...chaiyok!chaiyok!chaiyok!
finally....
minggu nie ade satu no sesat kat fon ak then kacau ak lah...ckap minat kat ak lah..itu lah,ini lah...gler kowt mamat nie..tpy ak mcm kenal lorh mamat nie...tpy spew dia...tpy demi nak mengelak dari gangguan dia ak telah membuat pengakuan yg salah...mengatakan yg ak nie lesbian...mak aiii...gler kew pew ak nie ???tpy sejujurnyew...
ak bkn lesbian...ak still ade haty dan perasaan terhadap laki walaupown ak kecewa terhadap hmmm2...
bdak yg no dia sesat towh...sory lorh....saya x suka awak...harap awak phm yek...

whatever...talk to my hand....

bye2...

Friday, June 10, 2011

piCtUre fRoM bAnGKok....

Asalammualikum n haloooo....

hah im back from thailand  already a month...but forget to uplaod the picture lorh...

so this all the picture i take in bangkok

I take this picture at hotel toilet...x ade keje namanyew nie...hehehe

me n my beloved mom at hotel pavilion..wehee~~~~~~~

one of the temple in thailand...

nice right???

just want to shown my camera...lorh poyo tol minah nie...weheee~

before going back to malaysia...i take this picture at hotel lobby...

yeah that my camera lorh...hehehe:)

this the way i go when i need to take a breakfast

abng isham n uncle lee...they also join me in bangkok...

before goig to the chaopraya river..i take a picture...

chaopraya river

when first night in bangkok the travel guided bring me and proton group to this restaurant to having a dinner



hopefully u all will enjoy the picture yeah....wehee~~~~

Thursday, June 9, 2011

AWak taHu X....sAyA rINdu Sgt Kat AwAk...eMPh...

Asalammualikum n haloo.....

koarang msti plikkan...spew yg ak rindu kali nie....spew lagi kalau pemenang dia x lain dan x bukan...anak EN AZLI lorh....thap gler ak rindu dia...cop2 koarang msty plikkan spew lak dak laki yg anak en azli nie...ala dak laki yg ak suka towh lorh..yg konon2 ak nak lupakan dia n ak kecewa thap gler ngan dia....mmng lah ckap mcm towh..tpy susah kowt nak lupakan dia...sbb ak syng bangat seh sama dia....ak nak wat pengakuan kat cni..memang ar ak ckap x nak peduli kat dia...x nak ambik tahu pasal dia..tpy stiap kali online msty ak tngk wall dia kat fb...then kat chat ak tngk dia online x...then yg paling penting dia msj ak x...tpy smuanyew hampeh....bagai pungguk rindukan bulan jewk....sdiynyew...ak rindu sgt kat dia...tpy dia mcm x jewk...kecewa menonggeng lah nie...mgkin dia mmng x suka kat ak kowt...entah lah...dah x tahu nak ckap pew...

awak2...awak nak tahu x...saya rindu sngt lorh kat awak...wlaupown kita x kepel...
tpy saya syng awak lbih dari soarang kwn....stiap ary saya tnggu msj dari awak...tpy smua angan2 saya hnya mimpi...stiap bnda yg saya lalui...akna mengingatkan saya terhadap awak...saya syng sangat kat awak...kwn saya suh saya msj awak..tpy...saya pown nak poyo mcm awak...sbb saya dah bnyk mengalah..biarlah kali nie awak lak yg mengalah...x kan x bleh kowt???

saya hrp sngt awak mcm dulu balik...yg mnja yg sweet...tpy awak skrunk dah berubah kowt...mgkin saya x cukup baik kowt utk awak...

awak2...saya mintax maap sbb saya x leh jadi yg terbaik dimata awak...sbb saya nie manusia bese..yg selalu melakukan kesalahan...

maapkan saya awak...saya syng n rindukan awak....kalau awak bhgia saya pown bhgia...walaupown saya hnya dpat melihat awak dari jauh...x pew itu pown dah ckup utk saya...tx awak sbb jadi penyeri dalam idop saya selama 4 bulan nie...saya hargai sgt awak...awak mmng baik....untung spew yg dpat awak...

:'(

Sunday, June 5, 2011

BrAnDed iTEm....XoXo....I loVe THaT....

Asalammualikum n haloooooo....

topik kita ari nie branded item....fuhhhhh kalau dgr jewk branded item....semua akan tersengih bak kerang busuk...spew x suka branded item kan???terutamanyew wanita diluar sana...kalau dngr branded item...semua suka....termasuk lah ak...gler ko x suka branded item....serius cantik dan berbaloi....ak suka branded item...tpy ak bukan lah pompuan materialistic....ak kalau beli brng branded pown guna duit sndry...kalau x parents lah yg bgi...ak kalau nak bli pkai duit sndry kadang2 pown pokai lorh....yalah brng branded nie kalau ckali bli bkan rm 50 inggit...mencecah beratus2 kowt...so selama ak menganggur kat rumah nie...mana lah ade duit sebanyak towh nak beli brng branded...cuma blh mintax belas ihsan my parents jewk lah...hahaha...ayat ak mmng x bleh blah kan???...hehehe...kadang2 ak pown mlas nak pkai brng branded...coz nanti owng ckap ak nak menunjuk...tpy kalau bab jam kan...seriusly ak mmng kena pkai jam branded...sbb kulit ak sensentif ckit...hehehe.....kalau lah ak bleh pkai ciplak punya jam...dah lama ak pkai jam ciplak..tpy nak wat mcmmn...memamng ak x leh nak pkai jam ciplak...so sabar jewk lah....

chagal brand...jam ak lbih kurang fesyen dia mcm nie...brand sama lah...
cuma design dia dfifrent ckit....jam nie pown my mom yg kasi...coz ak x leh nak pkai jam ciplak....
n hakikatnyew ak pown suka brng banded...hahaha :)

Saturday, June 4, 2011

dEmAM.....DAMm...HAtE.....XOXo

Asalammualikum n haloooooooooo....

fever...arghhhhhhhhhhhhhhh...hate that.....
bnci x bnci skrunk ak dah kena demam...seriously x suka...sbb time nie ibu ajak ak gi jumpa doktor...ak dah malas nak jumpa doktor...malas sgt...x tahu lah kenapa ak malas nak jumpa doktor..tpy kalau x baik lagi ecox...ak dgn x rela terpaksa merelakan diri jgk gi ke klinik famili samudra....lol...klinik towh jgk...pew x ade klinik lain kew???klinik towh lah mengimbau kembali kenangan doc yg dulu towh...mgkn sbb towh kowt ak x nak gi...sbar jew lah....tpy rasanyew doc towh dah x ade kat kl...so x kesah lah kalau ak kena gi kat klinik towh...tpy yg ak plik nie npew ak punya dmm x baik2...ubat dah ak mkn...tpy still sama jgk tindak balas dia....mgkin ak demam rindu kowt....demam sbb dah lama x contact ngan dak laki towh...apasal lah keras sgt hati dia...x kan kali nie ak nak mengalah lagi...x nak lah ak....bia lah ak sakit....lagipun kalau ak sakit bukan dia kesah pown...dia bukan sayang ak...sbb rindu dan syng dia hnya untuk mengembirakan ak jewk....so wat pew ak nak bgth dia yg ak tngh dmm...lbih bik ak diam jewk....

tapikan....ak rindu sangat kat dia nie....emphhhhhhhhhhhhh.....

YA ALLAH....kuatkan lah hati hamba mu nie...dan tolong sembuhkan demam rindu ku ini....

aminnnnnnnnnn.....

Friday, June 3, 2011

jeraWat.......Oh nooOOOOOOOOOOOO.... i hate thaT ThinG......arggggghhhhhhhhhhh

Asalammualikum n halooo....

hah ari nie malas lah nak cite pasal dak laki towh...buang masa jewk....lbih baik cek cite pasai jerawat di muka na.....kaum hawa nie kalau bab jerawat...mak aiiiiii bnda yg paling dirisaukan...mana x nyew...kalau jerawat timbul jewk kat tang pipi towh na....menjerit bgai pontianak(kalau pontianak dngr pown dia sndry pown larinyew,mana x nyew menjerit mengalah kan pontianak...cop2 pontianak menjerit kew????hehehehehe:)...
back to the topic lah nadhirah...okie jerawat...hah kalau jerawat tumbuh kat rupa pew yg hampa smua duk wat na???kalau ak lain dan x bukan ak mencari krim kesayang ku iaitu T3 MYCIN GEL punya...sayang gler ak terhadap krim nie...kalau ak jumpa dia time jerawat tumbuh kat muka ak na....ak akan gembira sambil melompat2 tahap gaban...sbb dia lah penyelamat muka ak..hahaha...pordah lah kalau koarang ckap ala jerawat jewk...wat pew nak kisah sgt...konon ckap lah mcm towh kan???tpy cuba jerawat tumbuh kat pipi koarang....3hari 3malam(x lalu mkn,x mau kuar,x mau jumpa bf,menangis nmcm2 lagi lah)...bkn nak mengata owng...ak pown sama jewk sbnarnyew..hehehe :)
dah nama pown pompuan kan...muka haruslah dipelihara..bak kata mak ak lah kan muka towh aset kita....owng tngk kita berdasarkan muka...mksd ak bkn lah judge kita berdasarkan dari paras rupa...mksud ak kat sini ialah...kalau owng tngk muka kita penuh jerawat...owng akan ingat kita nie bkn pembersih,walaupown pada dasarnyew kita mndy 10 kali sehari(bia betik,10 kali sehari...membazir air lah hang nie....XOXO:=)...ak klau x dpat T3 MYCIN GEL...ak akan cari pencuci muka kesayangan ak n toner iaitu neutrogena....gila favourite ak towh....lol...xoxoxo...ak suka bangat sama kamo seh..hehehe:)kalau x ak cari mask....bkan yg main topeng2 untuk tari-menari...masker lah....hah itu ak pown suka...ala mask bnyk lah..koarang carik jewk kat watson kew guardian(kalau ak gi kat 2 tmpt nie...duit ak hilang secara tiba2...ak pown plik mana duit towh pegi...ish lah)hahahahaha :=)...so kaorang smua jgn lupa jaga muka taw....ak sayang kat muka ak...msty kaorang plikkan npew ak tiba2 cite pasal jerawat...sbb ak punya muka ari nie naik jerawat..towh yg ak cite towh...XOXOXO...

I HATE PIMPLE..LOL...:'(

NAK TAHU KENAPA AK BENCI PIMPLE????

  1. SBB BILA ADE PIMPLE JEWK KAN..NANTI MY FWEN AK TGUR...EH U KAT UR FACE ADE PIMPLE LAH....(MENYAMPAH KOWT)
  2. AK ADE SATU KEJADIAN SEMULA JADI...KALAU ADE FUNCTION JEWK PIMPLE AK AKAN DGN GEMBIRANYEW TUMBUH....(GERAMNYEW)
  3. NANTI ADE OWNG TNYA HEI U SPEW PULAK PUJI U KALI NIE YEK????
  4. MY MOM SAY....GATAI NA PIKIR BF LAH TOWH(SAH2 X BTOL)LOL
  5. MUKA X COMEY BILA PIMPLE NAIK(PERASAN JEWK,SELAMA NIE COMEY KEW)
  6. PEOPLE WILL SAY HANG X JGA MUKA KEW????
  7. OWNG AKAN CKAP U NPEW JERAWAT NAIK NIE U???(THEN AK CKAP DALAM ATY,KALAU AK TAHU SBB PEW JERAWAT NIE NAIK,AWAI LAGI CEK DH WAT PERSEDIAAN SUPAYA MENGHALANG DIA NAIK LAH NGOK...PEW DAAAAAA....SBAR JEW LAH)
  8. COUSIN AK AKAN CKAP KAKAK DIRA ADE JERAWAT...LAHHHH...KOARANG BNYK JERAWAT X ADE LAK KECOH..AK BRU NAIK SATU DAH NAK HEBOH SATU KAMPUNG...SABAR JEW LAH...
AK X TAHU NPEW BILA JERAWAT JEWK SMUA BNDA TOWH JADI....NADHIRAH SBAR YEK....

ak tahu lah ak popular kan?????towh yg ramai sgt nak jaga tepi kain ak....hahahahaha
(sah2 ak perasaan tahap gaban...kik3....)

jerawat oh jerawat tlnglah hilang dari muka ku nie...kalau x mcmmn ak nak jumpa owng nanti...dah lah ary isnin nanti ak ade appointment ngan someone pasal business(cehhhhh2 nadhirah uNI pown blom hbis blajar dah pikir pasal business yek??memang mata duitan)hahaha...ak mata duitan kat harta ak sndry jewk..kat owng lain ak x nak lol...hehehehe

okie lah enough 4 today...

so u all...

BYEEEEEEEEEEEEEE...LVYA LAH....<3

PLsZzzZ StOP thINKinG about hiM NaDhiRAh.....

Asalammualikum n haloo again.......

wah semenjak2 nie ak rajin lak update blog kan???almaklumlah aty ngah celaru n kecewa...
so bloglah tmpt yg sesuai utk meluahkan perasaan kan????ak x kisah owng nak judge ak ckp ak nie wat blog just utk meluahkan perasaan kew atau nak tulis diari hidup ak kew...pew kew..itu kew...ini kew....mulut koarang..so suka aty koarang lah nak ckap pew...ak x pksa utk koarang bca blog ak atau suka kat blog ak...koarang ade hak utk bersuara kan...begitu juga ngan ak ade hak utk menulis luahan haty melalui blog...hehehe...terlebih n over lak ak nie....okie back to the topic guys...tipu klau ak ckap ak dah dpat lupakan mamat sengal towh....sah2 koarang akan ckap minah nie bajet sungguh...x kan dalam masa yg singkat dah bleh lupa kat dak laki yg dia minat.....mmng pada hakikatnyew ak memang x leh nak lupakan dia...ak ckap lah ak bnci kat dia...sbnarnyew still syng kowt...hehehe...cuba orang ckap dia sakit...dan2 jgk ak gi kat tmpt dia blajar nak melawat...bli tiket flight then terbang kat ganu nak tngk keadaan dia...hehehe...tpy x menjadi kan...so ALHAMDULILAH...hehehe...serius ak still syng dia...stiap msj yg dia antar kat ak..ak simpan...first kita owng kenal n smpy ari terakhir dia msj ak..ak simpan....coz bgi ak dia bgtu berharga....hehehehe..tpy ak phm dia msty ingat ak niy just nak mainkan perasaan dia...sejujur n tulus dari aty ak...x ade niat ak nak mainkan perasaan dia...pompuan mcm ak mmng layak dpat gelaran n status pompuan yg akan main perasaan laki kew wehhhh????hina sgt kew ak kat mata ko wehhhh????
owng ckap sbb ak comey n cntik....ak x puji diri ak aw..owng ckap...diaorang akan ingat pompuan mcm ak akan mainkan perasaan laki...glerrrrrrrrrrrrrrr ar koarang...ak bkan jenis pompuan mcm towh tau....
kalau ak jnis yg mcm towh ak dah bleh wat wehhhhhh....6 owng mintax kepel ak reject sbb ak syng ko....kalau ak nak mainkan perasaan laki...6 ckali ak kepel koowt wehhhhhh.....tpy ak x nak....ak suka n syng ko soarang jewk...walaupown ko x penah mintax kepel ngan ak...ak sanggup tnggu ko..tpy disebabkan soarang pompuan yg benar2 suka kat ko...ak mengalah ngan dia...sbb ak tngk ko lbih bhgia ngan dia...ak nie kat mata ko is nonthing....ak ngaku...ak x leh jadi mnja mcm dia...ak x leh nak tunjuk2 kat fb yg ak suka ko...sbb ak respect ko...ak x leh wat mcm pompuan towh wat utk ko....ak x leh nak tnjk gmbar yg ak edit utk ko kat fb mcm dak pompuan towh buat...sbb ko sndry ckap nanti owng pikir pew....ak bleh kalau nak wat mcm dak pompuan towh..tpy ak pown ade maruah untuk dijaga wehhhhh...walaupown ak suka ko....ak x leh over sgt...sbb kang owng lain pikir ak nie pew lah....perasan jewk lbih.....tpy mgkin sbb nak jga air muka ak lah...ak terlepas owng yg ak syng...iaitu ko....nak wat mcmmn kan...nasi dah menjadi bubur...so ak redha jewk.....emphhhhhhhhhhhhhh...walau ape2 pown...ak still syng ko wehhhhhh...

ego ko mmng tinggi weehhhhhh....

tinggi drpd gunung everst.....x leh kew ko msj atau call ak...kalau ak x msj or call ko....

dulu ko bleh..tpy smnjk ko kenal pompuan towh ko berubah serta-merta wehhhh....

ko sndry ckpkan sayang dan rindu ko hnya utk mengembirakan ak....

sbnarnyew ko x mengembirakan ak...malah menyedihkan ak....

tlng jujur dgn perasaan ko yg sebenarnyew terhadap ak lbih mengembirakan ak wehhhhh....

x perlu ko kata ko syng atau ko cinta kat ak wehhhhhh....

ak cuma nak kejujuran dan keperihatinan ko melayan ak jewk...

ak x perlu wang ringgit dan hadiah utk menunjukkan ak nie istemewa wat ko....

ak cuma mahu kegembiraan ketika kita bersama jewk wehhhhh...

itu dah ckup menunjukkan yg ak nie istimewa wat ko....

susah kew pew yg ak mintax dari ko wehhhh????

mgkin susah utk ko...sbb ak nie hnya barang permainan ko ketika waktu ko tiada tmn lain utk bermanja dan meluahkan rasa puas hati ko terhadap sesuatu....

terima kasih utk segalanyew wehhhhhhhhhhhhh....

:'(

Thursday, June 2, 2011

nadhIRaH cOmE oN naDhIraH.....Jgn saKIt Sbb DiA lA weHHH

Asalammualikum n haloooooooooooo....

btl kan ckap owng bila dah dpat madu sepah dibuangkan....asal ak bodoh sgt hah suka kat ko???wehhhhhh asal bodohnyew ak....walaupun ko dah bgth kat ak yg rindu dan syng ko hnya untk mengemberikan ak...x lbih dari towh..tpy ak still nak menaruh harapan kat ko...tpy skrunk ak buat keputusan nak jauhkan diri ak dari ko wehhhhh...sbb ak tngk ko x bukaka pown sdikit pintu aty ko utk ak...ak ngaku ak syng ko wehhhh...syng sgt2...ak syng ko lbih...x mcm ak syng kat doc yg dulu...tpy ko x penah phm wehhhh...ko tahux lps pew yg ko wat kat ak skrunk nie...ak x mgkin terima mana2 laki pown wehhhh..ko tahu x aty ak sakit...sakit sgt....ak rasa mcm nak berubah jewk wehhhhh...berubah jadi pew ko nak tahu???berubah jadi ganas...kalau ak berubah jadi ganas msty ak x kan skit lagi mcm nie...maybe ak akan bahagia mcm dulu...asal ak bodoh percya ckap ko..yg skrunk ko mmng dah rindu kat ak....asal ak bodoh wehhhhhh...

utk pertama kalinyew ko telah berjaya jatuh ego ak wehhhh...selama nie smua laki2 ak x layan..tpy ngan ko ak bleh layan n yg paling best kalau ko off fon atau x msj ak...ak nangis..bodohnyew ak....sblom nie kalau mana2 laki wat mcm towh kat ak..ak akan ckap lantak ko lah...ade ak kisah kalau ko off fpn kew on kew...ko x msj ak kew...tpy ngan ko..ak kalah serta merta...tpy sbb ko jgklah ak wat pengakuan...ego ak akan tinggi daripada yg sblom nie...sbb ak x kan percya kata2 manis kaum yg sama jenis mcm ko lagi....

wehhhhhhhhhhhhhhh tx a lot wehhhhhh...tx sgt2....

balasan yg ko beri kat ak...ak suka sgt....


jgn pernah cuba utk dekati ak lagi...sbb telah racun yg ko berikan jgn ingat janji manis dan kata sweet ko blh membuang racun tersebut....racun tersebut akan bersemadi dalam diri ku nie wat masayg lama wehhhhh...

sory to say....



Wednesday, June 1, 2011

hah ceRitA minggu nIe....

Asalammualikum n haloooooooooooooo....

wah punya lama lah ak x update blog...bkan x nak update blog..tpy blog ak x leh nak open...mgkin ade masalah ckit kowt...but finally now blh jgk open...hehehehe....okie minggu nie mcm2 yg terjadi...firstly hah ak dpat tawaran masuk kew politeknik seberang perai dalm course pew yek???hah dalam coure diploma pengurusan logistik dan rangkain bekalan lah....x tahu pew course yek???ko pandai2 lah search kat internet yek...hehehe...secondly ak dah wat keputusan utk meninggalkan dak laki yg ak suka towh coz ak rasa dia mcm x suka akt ak jewk n dia mcm suka kat owng lain...so lebih baik ak mengalah...wlaupun ak sakit n sdiy nak tinggalkan dia..tpy nak wat mcmmn dia bkn jodoh ak...so terima jewk lah...tpy ak x kan percaya kat mana2 laki2 dah wat masa nie...n seriously first time in my life...ak bgth kat laki yg ak suka dia...but see now what the reaction right???so from now until end i will say man cannot entry anymore...sory to say that...but seriously my heart now feeling suck yaw....so sory boy....

honestly bnyk lagi cerita nak becirakan..but...ckuplah wat sementara nie...coz feeling lika a suck lah now syng...sory my reader.....hehehehe...


feeling=suck+sick+tension+n blaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa~~~~~~~~~~~~~~~~~