Thursday, June 9, 2011

AWak taHu X....sAyA rINdu Sgt Kat AwAk...eMPh...

Asalammualikum n haloo.....

koarang msti plikkan...spew yg ak rindu kali nie....spew lagi kalau pemenang dia x lain dan x bukan...anak EN AZLI lorh....thap gler ak rindu dia...cop2 koarang msty plikkan spew lak dak laki yg anak en azli nie...ala dak laki yg ak suka towh lorh..yg konon2 ak nak lupakan dia n ak kecewa thap gler ngan dia....mmng lah ckap mcm towh..tpy susah kowt nak lupakan dia...sbb ak syng bangat seh sama dia....ak nak wat pengakuan kat cni..memang ar ak ckap x nak peduli kat dia...x nak ambik tahu pasal dia..tpy stiap kali online msty ak tngk wall dia kat fb...then kat chat ak tngk dia online x...then yg paling penting dia msj ak x...tpy smuanyew hampeh....bagai pungguk rindukan bulan jewk....sdiynyew...ak rindu sgt kat dia...tpy dia mcm x jewk...kecewa menonggeng lah nie...mgkin dia mmng x suka kat ak kowt...entah lah...dah x tahu nak ckap pew...

awak2...awak nak tahu x...saya rindu sngt lorh kat awak...wlaupown kita x kepel...
tpy saya syng awak lbih dari soarang kwn....stiap ary saya tnggu msj dari awak...tpy smua angan2 saya hnya mimpi...stiap bnda yg saya lalui...akna mengingatkan saya terhadap awak...saya syng sangat kat awak...kwn saya suh saya msj awak..tpy...saya pown nak poyo mcm awak...sbb saya dah bnyk mengalah..biarlah kali nie awak lak yg mengalah...x kan x bleh kowt???

saya hrp sngt awak mcm dulu balik...yg mnja yg sweet...tpy awak skrunk dah berubah kowt...mgkin saya x cukup baik kowt utk awak...

awak2...saya mintax maap sbb saya x leh jadi yg terbaik dimata awak...sbb saya nie manusia bese..yg selalu melakukan kesalahan...

maapkan saya awak...saya syng n rindukan awak....kalau awak bhgia saya pown bhgia...walaupown saya hnya dpat melihat awak dari jauh...x pew itu pown dah ckup utk saya...tx awak sbb jadi penyeri dalam idop saya selama 4 bulan nie...saya hargai sgt awak...awak mmng baik....untung spew yg dpat awak...

:'(

No comments: