Friday, June 3, 2011

jeraWat.......Oh nooOOOOOOOOOOOO.... i hate thaT ThinG......arggggghhhhhhhhhhh

Asalammualikum n halooo....

hah ari nie malas lah nak cite pasal dak laki towh...buang masa jewk....lbih baik cek cite pasai jerawat di muka na.....kaum hawa nie kalau bab jerawat...mak aiiiiii bnda yg paling dirisaukan...mana x nyew...kalau jerawat timbul jewk kat tang pipi towh na....menjerit bgai pontianak(kalau pontianak dngr pown dia sndry pown larinyew,mana x nyew menjerit mengalah kan pontianak...cop2 pontianak menjerit kew????hehehehehe:)...
back to the topic lah nadhirah...okie jerawat...hah kalau jerawat tumbuh kat rupa pew yg hampa smua duk wat na???kalau ak lain dan x bukan ak mencari krim kesayang ku iaitu T3 MYCIN GEL punya...sayang gler ak terhadap krim nie...kalau ak jumpa dia time jerawat tumbuh kat muka ak na....ak akan gembira sambil melompat2 tahap gaban...sbb dia lah penyelamat muka ak..hahaha...pordah lah kalau koarang ckap ala jerawat jewk...wat pew nak kisah sgt...konon ckap lah mcm towh kan???tpy cuba jerawat tumbuh kat pipi koarang....3hari 3malam(x lalu mkn,x mau kuar,x mau jumpa bf,menangis nmcm2 lagi lah)...bkn nak mengata owng...ak pown sama jewk sbnarnyew..hehehe :)
dah nama pown pompuan kan...muka haruslah dipelihara..bak kata mak ak lah kan muka towh aset kita....owng tngk kita berdasarkan muka...mksd ak bkn lah judge kita berdasarkan dari paras rupa...mksud ak kat sini ialah...kalau owng tngk muka kita penuh jerawat...owng akan ingat kita nie bkn pembersih,walaupown pada dasarnyew kita mndy 10 kali sehari(bia betik,10 kali sehari...membazir air lah hang nie....XOXO:=)...ak klau x dpat T3 MYCIN GEL...ak akan cari pencuci muka kesayangan ak n toner iaitu neutrogena....gila favourite ak towh....lol...xoxoxo...ak suka bangat sama kamo seh..hehehe:)kalau x ak cari mask....bkan yg main topeng2 untuk tari-menari...masker lah....hah itu ak pown suka...ala mask bnyk lah..koarang carik jewk kat watson kew guardian(kalau ak gi kat 2 tmpt nie...duit ak hilang secara tiba2...ak pown plik mana duit towh pegi...ish lah)hahahahaha :=)...so kaorang smua jgn lupa jaga muka taw....ak sayang kat muka ak...msty kaorang plikkan npew ak tiba2 cite pasal jerawat...sbb ak punya muka ari nie naik jerawat..towh yg ak cite towh...XOXOXO...

I HATE PIMPLE..LOL...:'(

NAK TAHU KENAPA AK BENCI PIMPLE????

  1. SBB BILA ADE PIMPLE JEWK KAN..NANTI MY FWEN AK TGUR...EH U KAT UR FACE ADE PIMPLE LAH....(MENYAMPAH KOWT)
  2. AK ADE SATU KEJADIAN SEMULA JADI...KALAU ADE FUNCTION JEWK PIMPLE AK AKAN DGN GEMBIRANYEW TUMBUH....(GERAMNYEW)
  3. NANTI ADE OWNG TNYA HEI U SPEW PULAK PUJI U KALI NIE YEK????
  4. MY MOM SAY....GATAI NA PIKIR BF LAH TOWH(SAH2 X BTOL)LOL
  5. MUKA X COMEY BILA PIMPLE NAIK(PERASAN JEWK,SELAMA NIE COMEY KEW)
  6. PEOPLE WILL SAY HANG X JGA MUKA KEW????
  7. OWNG AKAN CKAP U NPEW JERAWAT NAIK NIE U???(THEN AK CKAP DALAM ATY,KALAU AK TAHU SBB PEW JERAWAT NIE NAIK,AWAI LAGI CEK DH WAT PERSEDIAAN SUPAYA MENGHALANG DIA NAIK LAH NGOK...PEW DAAAAAA....SBAR JEW LAH)
  8. COUSIN AK AKAN CKAP KAKAK DIRA ADE JERAWAT...LAHHHH...KOARANG BNYK JERAWAT X ADE LAK KECOH..AK BRU NAIK SATU DAH NAK HEBOH SATU KAMPUNG...SABAR JEW LAH...
AK X TAHU NPEW BILA JERAWAT JEWK SMUA BNDA TOWH JADI....NADHIRAH SBAR YEK....

ak tahu lah ak popular kan?????towh yg ramai sgt nak jaga tepi kain ak....hahahahaha
(sah2 ak perasaan tahap gaban...kik3....)

jerawat oh jerawat tlnglah hilang dari muka ku nie...kalau x mcmmn ak nak jumpa owng nanti...dah lah ary isnin nanti ak ade appointment ngan someone pasal business(cehhhhh2 nadhirah uNI pown blom hbis blajar dah pikir pasal business yek??memang mata duitan)hahaha...ak mata duitan kat harta ak sndry jewk..kat owng lain ak x nak lol...hehehehe

okie lah enough 4 today...

so u all...

BYEEEEEEEEEEEEEE...LVYA LAH....<3

No comments: