Sunday, June 19, 2011

lorh...a lOng tImE DiDn'T upDaTe THe BlOg leHhH....

Asalammualikum n halo.....

weheeeeeeeee....sudah lama meh saya tak update blog nie...sbb malas yg teramat sgt lah katakan....sbar jewk lah yek....hehehehehe:)
nak cite pasai pew na hari nie???
hah minggu nie mcm2 bnda dah berlaku....
nak tawu kew koarang????
okie lah ak bgth jewk lah...
firstly....
ak dah menjauhkan diri dari dia...hehehehehe...tabahkan diri dari anak en azli...
walaupun ak still syng dia...emph...
secondly,ak x dapat rayuan upu...so ak akan pergi kew pulau pinang a.k.a
my hometown...blajaq kat sana na...kat politeknik seberang perai dalam jurusan logistik dan rangkaian bekalan...dalam bahasa melaya dia ialah logistic and supply chain...hehehehe..hopefully ak leh wat yg terbaik...hehehehe
tapi ak msuk lama lagi...hujung bulan november...so boleh lah balajaq spa...hehehe
thirdly....
gikwang malaysia...dah nak smbung balajaq kew pahang...msty ak miss gler lorh kat dia...tpy nak wat mcmmn...dia nak kejar cita2 dia dalam architecture...so ak x leh nak halang lorh....hehehe...gikwang...chaiyok!chaiyok!chaiyok!
finally....
minggu nie ade satu no sesat kat fon ak then kacau ak lah...ckap minat kat ak lah..itu lah,ini lah...gler kowt mamat nie..tpy ak mcm kenal lorh mamat nie...tpy spew dia...tpy demi nak mengelak dari gangguan dia ak telah membuat pengakuan yg salah...mengatakan yg ak nie lesbian...mak aiii...gler kew pew ak nie ???tpy sejujurnyew...
ak bkn lesbian...ak still ade haty dan perasaan terhadap laki walaupown ak kecewa terhadap hmmm2...
bdak yg no dia sesat towh...sory lorh....saya x suka awak...harap awak phm yek...

whatever...talk to my hand....

bye2...

No comments: