Thursday, June 2, 2011

nadhIRaH cOmE oN naDhIraH.....Jgn saKIt Sbb DiA lA weHHH

Asalammualikum n haloooooooooooo....

btl kan ckap owng bila dah dpat madu sepah dibuangkan....asal ak bodoh sgt hah suka kat ko???wehhhhhh asal bodohnyew ak....walaupun ko dah bgth kat ak yg rindu dan syng ko hnya untk mengemberikan ak...x lbih dari towh..tpy ak still nak menaruh harapan kat ko...tpy skrunk ak buat keputusan nak jauhkan diri ak dari ko wehhhhh...sbb ak tngk ko x bukaka pown sdikit pintu aty ko utk ak...ak ngaku ak syng ko wehhhh...syng sgt2...ak syng ko lbih...x mcm ak syng kat doc yg dulu...tpy ko x penah phm wehhhh...ko tahux lps pew yg ko wat kat ak skrunk nie...ak x mgkin terima mana2 laki pown wehhhh..ko tahu x aty ak sakit...sakit sgt....ak rasa mcm nak berubah jewk wehhhhh...berubah jadi pew ko nak tahu???berubah jadi ganas...kalau ak berubah jadi ganas msty ak x kan skit lagi mcm nie...maybe ak akan bahagia mcm dulu...asal ak bodoh percya ckap ko..yg skrunk ko mmng dah rindu kat ak....asal ak bodoh wehhhhhh...

utk pertama kalinyew ko telah berjaya jatuh ego ak wehhhh...selama nie smua laki2 ak x layan..tpy ngan ko ak bleh layan n yg paling best kalau ko off fon atau x msj ak...ak nangis..bodohnyew ak....sblom nie kalau mana2 laki wat mcm towh kat ak..ak akan ckap lantak ko lah...ade ak kisah kalau ko off fpn kew on kew...ko x msj ak kew...tpy ngan ko..ak kalah serta merta...tpy sbb ko jgklah ak wat pengakuan...ego ak akan tinggi daripada yg sblom nie...sbb ak x kan percya kata2 manis kaum yg sama jenis mcm ko lagi....

wehhhhhhhhhhhhhhh tx a lot wehhhhhh...tx sgt2....

balasan yg ko beri kat ak...ak suka sgt....


jgn pernah cuba utk dekati ak lagi...sbb telah racun yg ko berikan jgn ingat janji manis dan kata sweet ko blh membuang racun tersebut....racun tersebut akan bersemadi dalam diri ku nie wat masayg lama wehhhhh...

sory to say....



No comments: