Wednesday, June 22, 2011

NaDhIraH daK kAsI ChAnCe SaMa KaMo LaH bUdAK....

Asalammualikum n haloooo....

ooi budak pandai...nadhirah dah jauhkan diri dari laki towh...sbb nadhirah kecian tngk kamo...nadhirah tau lah yg kamo mmng suka kat dia kan???nadhirah mmng sayang n suka kat dak laki towh sgt2...tapi nadhirah mengalah sbb kamo lahh budak...sbb kita sama2 pompuan...nadhirah tak mau berebut dia dengan kamo lorh...x pew bia nadhirah yg mengalah...nadhirah tngk pown kamo ngan dia mcm blh bhgia jewk,,,sbb kamo ckp dia doktor kamo...so nadhirah x nak lah kcau dia...maybe dia pown minat kat kamu...budak kamo jaga lah my b dgn baik yek....then tahan lah ngan perangai dia ckit...nadhirah mmng syngkan dia sgt2...tapi nadhirah tngk yg kamo nie budak...btol syngkan dia...nadhirah sndry pown x leh wat mcm kamo wat...siap editkan gmbr utk dia...then panggil panggilan manja ala2 nama coklat gituw...nmpk sweet jewk...daripada nadhirah jeles...lebih baik nadhirah jauhkan diri dari dia demi kamo budak....nadhirah x leh wat mcm kamo wat budak utk my b...nadhirah mmng syng n love dia sgt2..tpy nadhirah kalau syng kat owng towh nadhirah x leh nak wat bnda2 yg sweet2...nadhirah ade satu masalah...mgkin sbb towh kowt my b lebih pilih kamo budak berbanding nadhirah yg poyo nie...tpy budak nadhirah ingatkan supaya take care of my b yek....

i love him so much....

maap sbb saya terpaksa wat awak mcm nie...


No comments: