Friday, June 3, 2011

PLsZzzZ StOP thINKinG about hiM NaDhiRAh.....

Asalammualikum n haloo again.......

wah semenjak2 nie ak rajin lak update blog kan???almaklumlah aty ngah celaru n kecewa...
so bloglah tmpt yg sesuai utk meluahkan perasaan kan????ak x kisah owng nak judge ak ckp ak nie wat blog just utk meluahkan perasaan kew atau nak tulis diari hidup ak kew...pew kew..itu kew...ini kew....mulut koarang..so suka aty koarang lah nak ckap pew...ak x pksa utk koarang bca blog ak atau suka kat blog ak...koarang ade hak utk bersuara kan...begitu juga ngan ak ade hak utk menulis luahan haty melalui blog...hehehe...terlebih n over lak ak nie....okie back to the topic guys...tipu klau ak ckap ak dah dpat lupakan mamat sengal towh....sah2 koarang akan ckap minah nie bajet sungguh...x kan dalam masa yg singkat dah bleh lupa kat dak laki yg dia minat.....mmng pada hakikatnyew ak memang x leh nak lupakan dia...ak ckap lah ak bnci kat dia...sbnarnyew still syng kowt...hehehe...cuba orang ckap dia sakit...dan2 jgk ak gi kat tmpt dia blajar nak melawat...bli tiket flight then terbang kat ganu nak tngk keadaan dia...hehehe...tpy x menjadi kan...so ALHAMDULILAH...hehehe...serius ak still syng dia...stiap msj yg dia antar kat ak..ak simpan...first kita owng kenal n smpy ari terakhir dia msj ak..ak simpan....coz bgi ak dia bgtu berharga....hehehehe..tpy ak phm dia msty ingat ak niy just nak mainkan perasaan dia...sejujur n tulus dari aty ak...x ade niat ak nak mainkan perasaan dia...pompuan mcm ak mmng layak dpat gelaran n status pompuan yg akan main perasaan laki kew wehhhh????hina sgt kew ak kat mata ko wehhhh????
owng ckap sbb ak comey n cntik....ak x puji diri ak aw..owng ckap...diaorang akan ingat pompuan mcm ak akan mainkan perasaan laki...glerrrrrrrrrrrrrrr ar koarang...ak bkan jenis pompuan mcm towh tau....
kalau ak jnis yg mcm towh ak dah bleh wat wehhhhhh....6 owng mintax kepel ak reject sbb ak syng ko....kalau ak nak mainkan perasaan laki...6 ckali ak kepel koowt wehhhhhh.....tpy ak x nak....ak suka n syng ko soarang jewk...walaupown ko x penah mintax kepel ngan ak...ak sanggup tnggu ko..tpy disebabkan soarang pompuan yg benar2 suka kat ko...ak mengalah ngan dia...sbb ak tngk ko lbih bhgia ngan dia...ak nie kat mata ko is nonthing....ak ngaku...ak x leh jadi mnja mcm dia...ak x leh nak tunjuk2 kat fb yg ak suka ko...sbb ak respect ko...ak x leh wat mcm pompuan towh wat utk ko....ak x leh nak tnjk gmbar yg ak edit utk ko kat fb mcm dak pompuan towh buat...sbb ko sndry ckap nanti owng pikir pew....ak bleh kalau nak wat mcm dak pompuan towh..tpy ak pown ade maruah untuk dijaga wehhhhh...walaupown ak suka ko....ak x leh over sgt...sbb kang owng lain pikir ak nie pew lah....perasan jewk lbih.....tpy mgkin sbb nak jga air muka ak lah...ak terlepas owng yg ak syng...iaitu ko....nak wat mcmmn kan...nasi dah menjadi bubur...so ak redha jewk.....emphhhhhhhhhhhhhh...walau ape2 pown...ak still syng ko wehhhhhh...

ego ko mmng tinggi weehhhhhh....

tinggi drpd gunung everst.....x leh kew ko msj atau call ak...kalau ak x msj or call ko....

dulu ko bleh..tpy smnjk ko kenal pompuan towh ko berubah serta-merta wehhhh....

ko sndry ckpkan sayang dan rindu ko hnya utk mengembirakan ak....

sbnarnyew ko x mengembirakan ak...malah menyedihkan ak....

tlng jujur dgn perasaan ko yg sebenarnyew terhadap ak lbih mengembirakan ak wehhhhh....

x perlu ko kata ko syng atau ko cinta kat ak wehhhhhh....

ak cuma nak kejujuran dan keperihatinan ko melayan ak jewk...

ak x perlu wang ringgit dan hadiah utk menunjukkan ak nie istemewa wat ko....

ak cuma mahu kegembiraan ketika kita bersama jewk wehhhhh...

itu dah ckup menunjukkan yg ak nie istimewa wat ko....

susah kew pew yg ak mintax dari ko wehhhh????

mgkin susah utk ko...sbb ak nie hnya barang permainan ko ketika waktu ko tiada tmn lain utk bermanja dan meluahkan rasa puas hati ko terhadap sesuatu....

terima kasih utk segalanyew wehhhhhhhhhhhhh....

:'(

No comments: