Thursday, July 14, 2011

MerApU n MerAbAn...hEhEhE:)

Asalammualikum n halo smuaaa...weheee~~~~~~~~~

ari nie cek nak merapu nak wat citer ala2 pasembur n rojak ckit...sbb cek nak cerita mcm2 cerita lah katakan...yalah rojak kan bhan2 dia bercampur mcm towh gak pasembur...btl kan???hehehehe.....tngk blom start cite lagi dah start merapu....
nadhirah back to the topic yaw.......okie2....hah minggu nie dah 2 minggu kawan ak yg soarang towh nama dia marinie gi blajaq kat politeknik muadzam shah.....dah 2 minggu saya x diserbu oleh dia...huhux..:=(
x pew2 dia gi sana kan nak blajaq bkan nyew nak gembira...so marinie chaiyok3....
okie cerita yang seterusnyew adalah pasal kawan ak yg soarang lagi shahirah...dia lak minggu depan nak smbung blajaq gak dalam bidang farmasi..dia punya kolej x lah jauh sangat dari rumah aku...dekat jewk sebenarnyew...tpy lepas nie ak gi kelas spa sndry lorh....nadhirah u can do it....nadhirah chaiyok3...
anyway shahirah best of luck yek darling...i love u lorh...wuhuuuuu~~~~~~
then minggu nie ak tngk minggu owng jatuh cinta n kecewa kowt...
kalau ko tnya ak kan..perasaan ak bese jewk...
x tahu nak ckap mcmmn tpy x fall in love dah n x kecewa dah...
tpy still waiting 4 arnab...hahahaha:)
blan dec nie ak smbung blajaq kat politeknik seberang perai n maybe...
coz not sure actually coz my mom force me supaya wat permohonan semula kat uitm...then i just follow what my mother say lorh...hehehehehe....
tpy kalau dapat not sure im going to uitm...
maybe my heart only for politeknik seberang perai....hahahaha

logistilk n rangkaian bekalan????
weheee~~~~~~:=)


sesuai larh ngan tajuk kali nie merapu n meraban...
sbb ak mmng merapu thap gler nie...huh...:)
muka ak semasa x tahu nak wat pew sebenarnyew...merapu dan meraban...hahahaha:)

No comments: