Monday, July 18, 2011

sukA BUdAk2...:=)

Asalammualikum n halooo smua...
 
hah tajuk ari nie mcm plikkan suka budak????
secara jujur ak nie x bpe lah suka kat budak...almaklum lah dilahirkan sebagai anak tunggal...so mana lah reti nak layan budak...tpy semenjak meningkat dewasa nie...hehehe...sikap suka kat budak makin menjadi...lagi2 kalau budak towh comey...OH MY GUCCI...msty ak suka then nak tngkp gmr lorh,itu lah,ini lah....tpy kalau ak x suka kat budak...budak lak yg suka kat ak....mcm sepupu ku yg kecil2...diaorang akan panggil ak kak dira...then datang kat ak...duduk kat ak...then cite lah pasal skul kew...gula2 kew....then kalau ak gi kedai jewk...diaorang akan ikot...then ak nie yg terlebih pemurah(ayat x bleh blah)pew lagi beli lah sweet for them...actually not for them only...but also for myself...hahaha...tpy secara jujur...kalau ak tengok telatah kanak2...kadang2 diaorang wat ak jadi happy n tenang...so maybe towh yg wat ak makin lama makin fall in love with kids....hehehe:)
 
so x nak ckp bnyk2...picture dibawah untuk tontonan koarang okie...:)
 
 
hehehe...ak n qaisara.....weheeee:)

comey kan????

alaaaaaa2...sweetnyew this baby.......:)

dak nie...kalau dah besar msty hensem....comey    

all in pink....:)

anoyoyoyo.....alaaa tomey tomey nyew dia...:)

 
comey kan babies2 di atas....so kata penaja diri sendiri....sayangi lah kanak2 dan bayi...hehehe:=)







No comments: