Tuesday, August 23, 2011

FiNalLy I KnoW The AnSwEr EN ARNAB....:=)

Asaammualikum n halooooooooo semua...:)

EN arnab,sekarang saya tahu kenapa yang awak tak pernah ada perasaan dekat saya....tadi saya bukak laman muka buku...saya nampak awak tulis kat relationship awak dekat muka buku yang awak enggaged with someone(nama tak boleh disebut)awak tahu tak perasaan saya masa tuh macammana???saya dah delete semua mesej dan gambar awak yang saya simpan selama 6 bulan ini awak....terima kasih untuk segalanyew....saya dah jadi speechless awak...:)saya dah faham sekarang cinta yang bertepuk sebelah tangan,mesti tak akan menjadi..tak guna saya sayang seseorang yang tak pernah anggap saya wujud dalam hidup dia...betul cakap orang saya patut terima orang yang sayang dan cinta dekat saya...walaupun saya tak suka orang tuh...kalau saya buat macam tuh...mesti saya tak kecewakan awak???tapi thanx for the everything yek..:)

Sunday, August 21, 2011

AKU dAh NaK mEGAlAh DaH...

Asalammualikum n haloooo semua....

sorry lah koarang kalau sekarang nie aku jarang update blog...almaklumlah raya dah nak dekat...so persiapan raya lah didahulukan baru blog kan???hehehe...okie back to the topic aku hari ini...mesti koarang pelikkkan...aku nak mengalah apa lah pulak nie kan???okie senang citer..aku dah tak nak mengejar EN ARNAB lagi...dengan ini NADHIRAH AZLAN menyatakan bahawa nadhirah tak akan menawan hati EN ARNAB LAGI...mesti koarang pelik kenapa aku tiba-tiba nak mengalah lak nie kan...terus-terang aku cakap...aku dah penat...dan lagipun aku nampak macam en arnab ada suka kat satu budak perempuan yang belajar sama dengan dia...then aku tengok budak perempuan tuh macam suka kat dia jewk...so aku tak nak menjadi orang ketiga lah...memang ditakdirkan aku dengan en arnab tak ada jodoh....nak buat macammana kan???hidup mesti diteruskan.....
then aku tak akan berfikir pasal percintaan buat masa sekarang...sebab aku nak fokus dekat masa depan aku...and banyak benda yang aku nak capai....so bab hati ketepi lah dulu...hehehe:)

Wednesday, August 17, 2011

jANgAn pErNah MEngAlAh....:=)

Asalammualikum n halooooooooo semua....

hari ini nadhirah nak tulis yang nadhirah tak nak mengaku kalah terhadap EN ARNAB...bukan sebab nadhirah berlawan dengan dia atau apa-apa yek..tapi nadhirah tak akan mengalah untuk mecuba nasib lagi sekali...mana tahu kali ini kot-kot nadhirah berjaya menambat hati EN ARNAB...hahahaha...walaupun setiap malam nadhirah just hantar mesej untuk wish selamat malam dekat dia...nadhirah tak kisah kalau dia kadang-kadang balas..kadang-kadang tak...nadhirah akan terus hantar mesej kat dia..dan memberi semangat kat dia....biar dia sampai muak...nadhirah tak kisah...sebab nadhirah nak tunjukkan yang nadhirah betul-betul suka dekat dia...and nadhirah jugak nak tunjukkan dekat dia bahawa tak semua perempuan tuh jahat yang macam dia fikir...tapi kalau satu hari nadhirah tahu yang EN ARNAB dah ade ikatan dengan siapa-siapa...nadhirah akan berhenti untuk menawan hati EN ARNAB...sebab nadhirah tak mahu menjadi perosak hubungan koarang....tapi selagi EN arnab tak ada ikatan...selagi tuh nadhirah masih ada peluang....walaupun nadhirah cuba melalui mesej atau call...tak apa...belum cuba belum tahu...hahaha...kalau lah en anab dekat dengan nadhirah....mungkin tiap-tiap hari nadhirah akan bagi satu kad yang mempunyai kata-kata semangat dan choki-choki...mungkin jugak nadhirah akan bagi sarapan untuk en arnab..bila en arnab sakit...nadhirah akan masakkan bubur untuk en arnab dan bagi en arnab makan ubat...supaya en arnab sihat...kalau en arnab tengah sedih...nadhirah akan cuba untuk mengembirakan en arnab....kalau en arnab marah..nadhirah akan cuba untuk en arnab gembira dan senyum semula....biarlah orang cakap nadhirah gila atau apa pun..nadhirah tak kisah...nadhirah akan cuba untuk menjadi yang terbaik di mata en arnab...tapi kalau kita memang tak ada jodoh..nadhirah akan buat semua itu sebagai kawan kepada en arnab..:=)
tapi nadhirah tak akan pernah mengalah...walaupun ramai yang suruh nadhirah lupakan en arnab...nadhirah tetap menunggu en arnab...
kalau dalam satu cerita taiwan tuh seoarang gadis tuh sanggup mengejar dan menunggu orang yang disayang tuh selama 5 tahun...tak salah kalau nadhirah mencuba jugak..:=)

yup saya tak akan berputus asa..:=)

Monday, August 15, 2011

PeRaSaAN pEreMpUaN...

Asalammualikum n halooooo semua....

halooooooooooo semua....nadhirah azlan is back,gedik lak minah nie...huhuhu....okie back to the topic okie...boys semua kadang-kadang confuse dengan perasaan perempuan...yalah cakap lain,tapi nak lain..hahaha....sebenarnyew boys pown sama jew...hehehe...tapi aku sebagai perempuan nak lah bagitahu pew sebenarnyew perasaan perempuan...hahaha...:)

  • okie first,perempuan ini kalau dia cakap dia tak suka koarang selalu call,nasihat or ambil berat...sebenarnyew...diaorang nak koarang ambil berat...kenapa diaorang buat macam ini???sebab diaorang malu nak ngaku perasaan yang sebenar..nama pun perempuan kan??so sikap pemalu tuh harus ada pada setiap perempuan punya...
  • minat dan cinta seorang perempuan terhadap seseorang lelaki tuh lain...contohnyew:dia minat lee min ho sebab lee min ho tuh hensem....tapi dia cinta dan sayang kat boyfriend dia...minat nie macam suka tengok jew..tapi kalau cinta dan sayang...setiap masa nak tengok muka boyfriend dia walaupun tak hensem macam lee min ho...nak bercakap dengan boyfriend dia....nak manja-manja lah..itu lah..ini lah...dan seangkatan dengan dia lah yek..:)
  • perempuan nak lelaki yang sanggup teman diaorang shopping...walaupun diaorang akan lupa diri bila dapat shopping...diaorang nak lelaki teman diaorang..angkat barang yang diaorang beli...dimaklumkan disini bukan kami ini pembuli,tapi kami nak koarang ambil berat dan menunjukkan koarang sanggup berkorban apa saja untuk kitaorang....
  • perempuan susah nak benci orang yang dia dah sayang...kalau ada perempuan cakap kat seoarang lelaki yang disayang yang dia tak nak jumpa..benci tengok muka lelaki towh,geram bagai....jangan koarang yang boys nie terus mengalah and larikan diri...koarang kenalah pujuk perempuan....bagi coklat kew,bunga kew,rantai kew,apa-apa lah...asalkan yang boleh buat si perempuan ini tangkap leleh...gerenti diaorang tak marahnyew kat boys...diaorang akan tersenyum dan akan cakap saya suka...hehehe:=)
  • jangan ingat semua perempuan nak lelaki yang hensem..sebenarnyew kitaorang nak lelaki yang ambil berat,penyayang,yang boleh maju kan kitaorang,yang sentiasa ada dengan kitaorang setiap masa,yang boleh bimbing kitaorang menjadi yang lebih baik...:=)
  • perempuan suka suprisesssssssssssssssssssss.....wah suprise yang macammana yek....yang ada kaitan nagn suprisesssssssss lah...tapi jangan suprisessssssssssss kan perempuan dengan kecurangan koarang...nahas jawabnyew....silap-silap kena karate....tapi kalau nak try macammana rasanyew karate towh...sedap or tak..blh bgth suprisssssseeeeeeeeesssssssssss pasal scandal or kecurangan koarang...:=)
  • jangan pernah cakap bohong dekat perempuan....sekali koarang bohong...jangan harap kami akan percaya....
  • kami tak suka lelaki mata keranjang...pantang nampak perempuan dahi licin..mata terjonjol keluar...brader agak-agak lah...awex lu ada sebelah lu towh...lu memang nak rasa taekowondo kot....nasib lu lah...jaga sikit mata towh...nanti waa sengat sama lu punya mata baru tahu maaa....
  • jangan cakap koarang rindu,sayang atau cinta...sedangkan benda tuh tak betul....
okie nie jew yang aku boleh berkongsi......perempuan memang very complicated...tapi sekali koarang memahami perempuan....koarang akan rasa perempuan ini senang..,,tapi diingatkan tak semua perempau tuh senang untuk koarang tawan hati dia...koarang pernah dengarkan "senang didekati,tapi susah untuk dimiliki"...:=)

complicated tak gambar kat atas...mungkin macam nie perasaan seorang perempuan...:=)

Sunday, August 14, 2011

BeNdA yaNg PaLiNG NAdHiRaH aZlAn X SUkA UntUK DiTaNyA..:=)

Asalammualikum n halooo semua.....:-)

koarang semua tahu ade beberapa benda yang nadhirah tak suka bila orang tanya...apakah benda tersebut???jeng..jeng..jeng....okie straight to the point jew lah kan???
  • nadhirah tak suka bila orang tanya..you dah ada boyfriend kew???then koarang nak tahu pew reaksi nadhirah...senyum,tapi dalam hati..aku kalau dapat budak nie buat masak sup...mesti yummy giler...hehehe:)
  • nadhirah tak suka bila orang tanya kenapa you tak nak couple yek??oh my gucci....nak jew ak cakap suka hati aku lah nak couple kew tidak..ingat couple towh best ke hah???tapi nadhirah just jawab couple is trouble,single is hot...sambil senyum meleret...:)
  • nadhirah tak suka bila kita beli hadiah untuk orang,then orang tuh tanya how much this present you buy for me??hoi koarang aku dah beli hadiah towh just say thanx..that enough okie...tak payah nak tanya harga kew..apa kew...that's my money...suka hati aku lah nak beli harga berapa pown..:)
  • nadhirah tak suka beli nadhirah beli something..then someone berkenan dengan barang tersebut...then keluar soalan yang tak sepatutnyew...hei you..you buy this item kat mana yek??how much yek???n bla...bla...bla....hate that...uuuuuuuuu
  • tolong jangan tanya apa perkerjaan my parents...itu soal peribadi okie...and jangan terlebih pandai siap tanya salary sekali....what kind of person lah you nie...my parents salary not your business..just care about your family..:)
  • saya paling tak suka bila orang tanya saya kenapa kau tak suka budak tuh??excuse me people...kalau kita tak suka orang tuh..boleh kew kita bagitahu kenapa??I don't think so...
towh semua perkara yang nadhirah tak suka ditanya.....so hopefully koarang faham lah yek..:)

agak-agaknyew macam nie kowt muka aku bila orang tanya soalan yang aku tak suka..comel jugak yek???hahahaha

Thursday, August 11, 2011

PeRSePsI....

Asalammualikum n halooooo semua....

topik aku hari ini adalah tentang persepsi....apa itu persepsi???mengikut kamus dewan edisi keempat,persepsi bermaksud gambaran,bayangan aataupun tanggapan....tapi hari ini aku nak cerita pasal tanggapan lah....mesti koarang tanya tanggapan pasal apa kan???bukan tanggapan pasal agama mahupun percintaan okie...tapi pasal tanggapan mengenai mata....koarang pernah terfikir tak tanggapan orang terhadap orang disekeliling koarang lah??maksud aku disini ialah...aku akan nampak semua orang itu cantik,hensem,bagus dan baik...tapi tak semestinyew orang yang aku nampak cantik,hensem,bagus dan baik tuh,akan berfikir mengenai aku seperti yang aku fikir mengenai mereka...sebab setiap orang mempunyai tanggapan yang berbeza..tapi jangan lah kita melebihi tanggapan yang sepatutnyew...contohnyew:kita menganggap yang seseorang yang jahat itu akan sentiasa menjadi jahat...koarang mesti ingat hidup ini ibarat roda yang berputar(sekejap kita kat atas,sekejap kita kat bawah)...mungkin sekarang dia jahat....esok lusa kita tak tahu siapa dia...mugkin akan jadi lebih baik....contoh yang lain ialah...jangan kita menganggap seseorang itu tidak cantik mahupun hensem....perlu dingatkan disini kita dijadikan tuhan dengan pelbagai keistemewaan yang tersendiri...mungkin bagi koarang dia tak cantik atau hensem...tapi bagi orang lain dia cantik atau hensem....so walau macammana pun persepsi koarang terhadap orang sekeliling...koarang harus lah menjaga perasaan mereka...berilah tanggapan yang boleh diterima dan tak menyakiti hati orang lain....:=)
pew tanggapan koarang mengenai gambar ini???kalau aku orang tengah berjalan ini...mugkin tanggapan koarang lain..:=)

Wednesday, August 10, 2011

MUka bukU

Asalammualikum n haloooo semua....

okie koarang...mesti koarang pelikkan,apa lah yang aku nak merapu lagi nie...koarang tahu kan laman muka buku...kalau bahasa melayu kita panggil dia facebook....tahu kan???of course aku confirm koarang tahu...nadhirah azlan nak cerita sikit apa yang terjadi dekat muka buku nadhirah azlan baru-baru nie....tapi kalau koarang tak nak baca...terserah lah dekat koarang....sebab nadhirah azlan tak boleh nak paksa atau merayu dekat koarang supaya baca entry yang ada dalam blog nadhirah azlan nie...okie balik kepada topik...nadhirah azlan nak cerita pasal satu mamat yang terlebih bagus nie...dia kawan lama nadhirah azlan kat sekolah rendah dulu..kitaorang tak lah rapat,kenal macam-macam tuh jew...pada bulan satu yang lepas nadhirah azlan add lah dia...koarang tak salah kan kalau kita add kawan lama kita???walaupun dia tak rapat dengan kita...memang muka buku dibuat untuk kita cari kawan lama kan??lepas dah add tuh..nadhirah azlan ingat okie lah kan...kitaorang kawan mcm biasa-biasa jew lah kan...lah-lah mamat nie buat hal lah pulak....dia komen yang bukan-bukan kat gambar nadhirah...nadhirah jadi bengang dan block lah dia...lps beberpa bulan lepas tuh nadhirah tak block dia dah..sbb nadhirah rasa mungkin dia akan lupa kat muka buku nadhirah...lah-lah jangkaan nadhirah meleset sama sekali...dia add balik nadhirah..tapi nadhirah tak approve...dia antar mesej kat inbox muka buku nadhirah...nadhirah x balas...hari rabu hari tuh nadhirah saja lah ngk wall dia...then kat wall dia...dia mencarut....walaupun dia tak tulis nama nadhirah kat situ..tapi nadhirah tahu dia tujukan khas untuk nadhirah....
nadhirah nak tanya pendapat koarang kalau kita block orang tuh demi menjaga maruah diri kita,tak salah kan??
jadi nadhirah pown block lah mamat yang hot gituw....
nadhirah cuma nak pesan....jangan koarang layan sangat orang kat muka buku towh kalau koarang sendiri tak berapa kenal dia...ini demi keselamatan koarang...

AkU tAkUt......

Asalammualikum n halooooooo semua.....

takut disini tak bermaksud aku takut kepada hantu atau jin....tapi takut aku disini membawa maksud aku takut untuk sayang seorang lelaki lebih dari seorang kawan...takut untuk jatuh dan kecewa seperti dulu....tapi apabila melihat kawan-kawan ku yang sedang asyik bercinta nie...kadang-kala timbul perasaan cemburu....cemburu terhadap mereka...kerana mempunyai seseorang yang menyayangi mereka dengan sepenuh hati dan jiwa...sedangkan aku hanya takut untuk menerima kasih dari mana-mana lelaki...sebab takut jatuh seperti yg sebelum ini.....sampai bila perasaan takut dan kecewa ku ini akan hilang???mungkinkah tak ada seorang lelaki pun yang dapat menambat hati ku yang kecewa dan taku ini????tapi aku percaya satu hari nanati akan ada seoarang kumbang yang dapat melembutkan hati ku ini serta membuat aku percaya kepada kewujudan cinta....:=)


broken heart......

cry is the best medicine for me..:=)

but now YOU KNOW that I really love you....AND you break my heart




Tuesday, August 9, 2011

BUaT PeMbAcA blOg YaNg tAk sEbErApA iNi...

Asalammualikum n halooooo semua....:)

entry kali ini saya tujukan khas kepada pembaca blog saya...saya berterima-kasih yang teramat sangat kepada mereka yang sudi membaca blog saya yang tidak seberapa ini berbanding blog orang lain....kalau ada kesalahan dan kesilapan sewaktu blog ini dijalankan saya memohon maaf dan meminta tunjuk ajar kepada mereka yang lebih berilmu dalam bidang blog ini untuk berkongsi ilmu anda dengan saya...sebab saya budak baru belajar...saya juga ingin memberi ucapan terima-kasih teramat sangat kepada followers saya yang sudi mengikuti pekembangan blog saya dengan penuh semangat...walaupun blog saya hanya banyak memaparkan kehidupan harian saya...tapi saya berjanji akan cuba memperbaiki blog saya dengan lebih pada masa akan datang dan seterusnyew....minta maaf kalau entry kali nie agak serius sedikit berbanding yang sebelum-sebelum nie...saya berharap pembaca blog ini tidak henti-henti untuk mengikuti perkembangan blog...malah kepada sesiapa yang mempunyai blog...ringan-ringankan jari anda untuk tekan butang follow kat blog ini dan menjadi follower kepada blog saya....kerjasama dan keperihatinan anda sangat dihargai...
(asal tiba-tiba aku rasa aku nie poyo pulak)
anyway thanx a lot everyone...:)

 the only WORD I can say to all reader....
THANK YOU...:=)

Sunday, August 7, 2011

aKu bErHaRaP kAU kEmBaLi kePaDa YaNg DuLu....

Asalammualikum n halooooo.....

wahai pembaca blog ku ini...aku mengaku bahawa aku kalah lagi untuk cuba melupakan EN ARNAB....
aku cuba untuk buat happy dan tak teringat kepada dia tapi aku kalah lagi,,,,aku berharap yang dia akan kembali...aku mahu EN ARNAB yang dulu...tapi ak rasa itu semua tak akan menjadi kenyataan aku...aku cuba untuk membenci dia...cuba untuk mencari kelemahan dia...makin aku cuba...makin kuat sayang dan suka aku terhadap dia....EN ARNAB....benar ke tak ada sedikit pun awak mempunyai perasaan terhadap diri saya yang serba kekurangan ini???sekarang bila saya msj EN ARNAB...EN ARNAB tak balas...kau hanya diam seribu bahasa....EN ARNAB tahu tak sebenarnyew nadhirah azlan terlalu menyayangi dan suka mugkin juga cinta terhadap EN ARNAB....EN ARNAB tahu walaupown seribu lelaki yang datang untuk menambat hati NADHIRAH AZLAN....hati NADHIRAH AZLAN hnya kepada EN ARNAB...aku selalu berdoa supaya aku dan  dia semakin rapat...tapi nampaknyew aku dan EN ARNAB semakin jauh....aku tak tahu macammana nak menambat hati EN ARNAB lagi....walaupun pengenalan kita hanya melalui ruangan muka buku...tapi NADHIRAH AZLAN boleh suka dekat EN ARNAB...sedangkan didunia yang nyata...ramai yang NADHIRAH AZLAN boleh pilih....betul cakap orang kalau dah suka benda lain kita dah tak nampak selain orang yang kita sayang....tapi kalau memang tidak ada sedikit pun perasaan EN ARNAB terhadap saya....saya berharap EN ARNAB dapat menemui seorang gadis yang teristimewa....mugkin ditakdirkan EN ARNAB bukan milik NADHIRAH AZLAN....perempuan yang berjaya menambat hati EN ARNAB adalah perempuan yang bertuah kan....mungkin saya tak sesuai untuk EN ARNAB YG TERLALU istimewa....saya redha EN ARNAB....walaupun saya terpaksa melihat EN ARNAB bersama orang lain...tapi saya akan cuba senyum....walaupun didalam saya menangis...tapi demi kebahagiaan EN ARNAB...saya sanggup....SAYA SENTIASA ADA DENGAN EN ARNAB....:)

IF I NEED TO SMILE INFRONT OF YOU EN ARNAB...I WILL DO IT...EVEN INSIDE I WAS CRYING....YOUR HAPPINESS IS MORE IMPORTANCE....SEE YOU HAPPY....WILL MAKE MY FACE A SMILE...:=)


Friday, August 5, 2011

tErkEzUt TahU...:=)

Asalammualikum n halooooooooooooo semua.....


wah entry kali nie tajuk dia terkezut....pew towh terkezut....terkezut adalah tekejut....bahasa melayu dia shock....hahaha..pew yg terkezut nyew lak kan??x ade ari towh kan aku gi klang so ak jumpa lah cousin2 ak kan....then ade lah satu cousin aku nie yg terbaik..nak cari jodoh utk aku...hahaha.....kelakar2...mcm ejen cari jodoh tawu...sebenarnyew hati aku dah hot time towh...nasib baik aku x ambik seribu langkah nak menunjukkan karate aku kat dia...tpy disebabkan cousin lah katakan...so sbar jew lah...walaupown menguji kesabaran...lps towh ade lak seorang cousin aku....dia ckp dira sbnarnyew dah ade eheemmm2 kan....lps towh ak tnya eheemmm2??binatang pew towh???hehehe...lps towh dia ckp special bf...terkedu ak time towh....then demi nak control macho dan keadaan..aku ketawa sambil kata mana ade....tup-tup boleh pulak cousin aku towh cakap..hbis yg tulis ayat berbunga dalam ruangan muka buku towh npew???time towh ak senyum mcm kerang busuk tawu...nasib baik muka x jadi merah...then aku ckp towh sjew jewk....lps towh dia ckap owh nak tulis novel cinta yek dalam muka buku???then aku terkedu lagi ckali....then aku ckp lah...aaahhhh...mana tahu blh jadi novelis lps nie....hehehe....then dia ngan cousin aku lagi seorang ketawa terbahak-bahak...aku pown ketawa lah sama...tapi time towh dalam keadaan malu campur cuak...tapi mmng sejujurnyew aku x ade ehemmmm2 mcm yg diaorang ckap kan towh..hehehe....
bila kita makin besar nie makin banyak soalan cepumas kan???
seram kadang-kadang...tpy nak wat mcmmn lumrah hidup lah katakan...

 agak-agaknya mcm nie kowt muka ak time terkezuttttt kowt???hehehehe:=)

Thursday, August 4, 2011

SEKaRaNg MuSiM aPa yeK????

Asalammualikum n hallllooooooo semua...:=)

koarang smua tahu x sekarang musim pew???tahu x???mesti koarang cakap musim orang puasa lah....atau musim orang nak beli baju raya yang akan menjelang tiba.....bukan lah koarang...sekarang nie musim orang marah,kecewa.patah aty,putus cinta dan angau...hehehehe....npew NADHIRAH AZLAN ckp mcm towh???sbb setiap ari semenjak dua menjak nie...ak selalu bukak laman muka buku...then tiap2 ari ak baca status yg seoarang nie tengah dilanda ombak cinta...yang seorang lagi kecewa menonggeng...yang seorang lagi marah sbb pew entah....sekarang musim cacar-marba lah jwbnyew....
almaklum lah bulan puasa lah katakn..so bnyk lah dugaan dan rintangan dia...tpy x smstinyew kita x bleh hadapi kan???jadi lah manusia yang positif...supaya positif charge menyerap ke dalam badan kita...hehehehe...:)
orang yang selalu pikir positif adalah orang yang tahu mcmmn nak mengembirakan diri dia dan orang yang berada di sekilingnew...sbb pew NADHIRAH AZLAN ckp mcm towh???sbb kalau kita pikir positif...sedikit sebanyak...owng disekilling kita akan terpengaruh gak...percaya lah....
cuba koarang senyum..gerenti orang kat sekeliling koarag pwon akan senyum....
sbb senyum kan satu sedekah....lagi-lagi bulan puasa...kaoarang boleh dpat pahala dgn sedekah...iaitu dgn menyedekahkah kan senyuman koarang yg manis towh.....
perhatian senyum adalah salah satu perkara positif....
senyum lah walau ape pown keadaan...:=)

Wednesday, August 3, 2011

bukAk PuAsA...:)

Asalammualikum n haloooooooooooooo.....:=)

beat tawu ari nie...sbb dpat bukak pose kat klang....msty koarang pelik pew lah yang best sgt kat klang kan...dari bukak puasa kat klang lbih baik kat kl...gi restoran nelayan kew...atau gi kat hotel vistana kew bukak pose bwu lah gempak dan best kan???perhatian okie....sbb best kat klang adalah umah my nenek...nenek kesayangan ku...umah segala sepupu n sepapat ak kat sana....of coz ar gempak,meletop,terhebat,terboom,tersyok...chop2 tersyok???eh bukan tersweet sebenarnyew....hahaha...:)best kowt koarang...ak dpat jumpa nenek ku,yang ak panggil tok....dapat jumpa sepupu ku..sepupu yang paling ak sayang...of coz lah aziz,pija,n aizat...best tawu....gi bazar ramadhan kat sana...kononnyew niat nak cari air kheterah...ade owng suh ak try air towh...dia ckp yummmy n delicious yawwwww.....dia kata air towh terkenal kat johor then warna hijau...dalam air towh ade telur katak...what???telur katak???eeeeeeuuuuuuu...I mean biji selaseh lorh....hahahaha....tpy hampa....sbb x dpat...nmpknyew mcmmn kena gi johor...wahhhhhhhhhh....nak gi johor lak...NADHIRAH AZLAN X YAH NAK GEDIK....:=)
yang pasti ak cuma mahu cakap terbaik wooooooookkkkkkkkkk.....:=)

Tuesday, August 2, 2011

Big surprise for Raya, visit your nearest Samsung retailers! #samsung_raya

 Asalammualikumn halooo koarang.....

hari nie cik NADHIRAH AZLAN x nak cite pasal luahan haty okie...ari nie cite pasal big prizesssssss okie....what prize????yahooooo...tapy bkn untuk cik NADHIRAH AZLAN lah..tpy untuk pembaca-pembaca blog nie...tpy bukan lah hadiah wang tunai..tpy hadiah barangan samsung..bukan nadhirah yang bgi okie..tpt samsung....koarang cuma perlu klik url yag nadhirah bgi kat bwah nie....

Big surprise for Raya, visit your nearest Samsung retailers! #samsung_raya

mana lah tahu blh menang..tup2 dapat lak tv lcd baru...kalau x pown peti sejuk baru kew.....
click jgn x click....selamat mencuba kawan-kawan...:=)


mana tahu menang tv lcd kew..mcm tv nie...nanti raya blh dpat tv baru kan????

raya dah nak dekat..kalau dpat kamera mcm nie kn best???
nanti bleh guna utk tngkp gambar family kan....
melotop gituw........hehehehe:)

Now Im NoT Ur CyG aNyMorE rIgHt????

Asalammualikum n haloooooo

hah pew lah ak merapu dan meraban kat tajuk towh kan...ak bukan cyg dia lagi...spew yek???x perlu lorh koarang tahu...walau mcmmn pown ak still anggap dia b...maybe....tpy mgkin akan dtng...BB KOWT...
pew lak BB kan???BALCKBERRY KEW???BUKIT BINTANG KEW????.....
jawapan dia adalah BYE-BYE.....hahahaha....so x tahu lah pew akan jadi akan datang kan...
penat nak mengunkit kisah yg lalu...n penat nak memikirkan pew yang bakal berlaku...mgkin ak yang salah....salah sbb ak sndry pown x tahu npew....mgkin dia btol....arrrrrgggghhhhhhhhhhhh...ak  x tahu nak ckp pew....ak confuse....mgkin senang utk orang mengatakan lupakan jewk dia...senang untuk bercakap dan mengeluarkan perkataan tersebut....tpy susah untuk melakukan...sebab yang merasa adalah aku...NADHIRAH AZLAN yang merasa tawu...bkn koarang...emph.....
aku bukan lah seseorang yang mudah jatuh cinta dan senang untuk dicintai....
sekali ak dah jatuh cinta...ak akan tumpukan pada yg satu...btol ckp orang kita blh jtuh aty kat sesoarang towh dalam sesaat...namun utk melupakan dia...kadang-kala seumur hidup pown blom tentu kita boleh melupakan orang yang membuat kita jatuh cinta terhadap dia dalam masa sesaat kan....

pengajaran:jangan mudah untuk jatuh cinta kepada seseorang yang kita blom kenal haty budi dia.....
mcm poyo lak ayat ak...tpy memang hakikatnyew ak seoarang yang poyo...:=)


Monday, August 1, 2011

ADaKaH akU jTuH AtY kaT dIa BaLik????

Asalammualikum n haloooooo.......

entry kali nie mcm pelikkan...ak jatuh aty....jatuh aty kat spew yek..kat en arnab kew???x kowt....
kat someone yg pernah ak suka dulu....spew dia???hah rahsia wat masa nie....mcmmn ak bleh jatuh aty kat mamat sengal n poyo towh????hahahahahaha...ak pown x tahu mcmmn blh terjadi....tpy ak x nak sayang n suka kat dia lebih dari seoarang kawan kowt.....hehehehe.....cukup lah suatu masa dahulu....x lagi utk masa sekarang...tpy ak suka cara mamat towh ambik berat kat aku...n yg lagi best walaupown dia poyo....dia still ambik tahu kisah ak setiap masa...msj ak..tnya khabar ak...walaupown kitaorang dah jauh....x pew lah kalau sebagai kwn pown x pew...ak redha jewk...ak suka bila dia suka hadiah yg ak kasi kat dia....dia ckp hadiah towh lain dari yg lain n x ade owng pown ade mcm towh kat tmpt dia blajar...cuma dia jewk kat sana...hahahahahahaha...:)
mau x lain dari yg lain....penat kowt ak cari waktu ak gi tetttttttttt...hahahaha:)
bnda towh menjadi kegilaan remaja kat tempat tettttttt kowt....:)



adakah haty ak wat masa nie...
mempunyai perasaan seperti gambar diatas...????
perasaan yg berbagai...:=)