Sunday, August 14, 2011

BeNdA yaNg PaLiNG NAdHiRaH aZlAn X SUkA UntUK DiTaNyA..:=)

Asalammualikum n halooo semua.....:-)

koarang semua tahu ade beberapa benda yang nadhirah tak suka bila orang tanya...apakah benda tersebut???jeng..jeng..jeng....okie straight to the point jew lah kan???
  • nadhirah tak suka bila orang tanya..you dah ada boyfriend kew???then koarang nak tahu pew reaksi nadhirah...senyum,tapi dalam hati..aku kalau dapat budak nie buat masak sup...mesti yummy giler...hehehe:)
  • nadhirah tak suka bila orang tanya kenapa you tak nak couple yek??oh my gucci....nak jew ak cakap suka hati aku lah nak couple kew tidak..ingat couple towh best ke hah???tapi nadhirah just jawab couple is trouble,single is hot...sambil senyum meleret...:)
  • nadhirah tak suka bila kita beli hadiah untuk orang,then orang tuh tanya how much this present you buy for me??hoi koarang aku dah beli hadiah towh just say thanx..that enough okie...tak payah nak tanya harga kew..apa kew...that's my money...suka hati aku lah nak beli harga berapa pown..:)
  • nadhirah tak suka beli nadhirah beli something..then someone berkenan dengan barang tersebut...then keluar soalan yang tak sepatutnyew...hei you..you buy this item kat mana yek??how much yek???n bla...bla...bla....hate that...uuuuuuuuu
  • tolong jangan tanya apa perkerjaan my parents...itu soal peribadi okie...and jangan terlebih pandai siap tanya salary sekali....what kind of person lah you nie...my parents salary not your business..just care about your family..:)
  • saya paling tak suka bila orang tanya saya kenapa kau tak suka budak tuh??excuse me people...kalau kita tak suka orang tuh..boleh kew kita bagitahu kenapa??I don't think so...
towh semua perkara yang nadhirah tak suka ditanya.....so hopefully koarang faham lah yek..:)

agak-agaknyew macam nie kowt muka aku bila orang tanya soalan yang aku tak suka..comel jugak yek???hahahaha

No comments: