Wednesday, August 10, 2011

MUka bukU

Asalammualikum n haloooo semua....

okie koarang...mesti koarang pelikkan,apa lah yang aku nak merapu lagi nie...koarang tahu kan laman muka buku...kalau bahasa melayu kita panggil dia facebook....tahu kan???of course aku confirm koarang tahu...nadhirah azlan nak cerita sikit apa yang terjadi dekat muka buku nadhirah azlan baru-baru nie....tapi kalau koarang tak nak baca...terserah lah dekat koarang....sebab nadhirah azlan tak boleh nak paksa atau merayu dekat koarang supaya baca entry yang ada dalam blog nadhirah azlan nie...okie balik kepada topik...nadhirah azlan nak cerita pasal satu mamat yang terlebih bagus nie...dia kawan lama nadhirah azlan kat sekolah rendah dulu..kitaorang tak lah rapat,kenal macam-macam tuh jew...pada bulan satu yang lepas nadhirah azlan add lah dia...koarang tak salah kan kalau kita add kawan lama kita???walaupun dia tak rapat dengan kita...memang muka buku dibuat untuk kita cari kawan lama kan??lepas dah add tuh..nadhirah azlan ingat okie lah kan...kitaorang kawan mcm biasa-biasa jew lah kan...lah-lah mamat nie buat hal lah pulak....dia komen yang bukan-bukan kat gambar nadhirah...nadhirah jadi bengang dan block lah dia...lps beberpa bulan lepas tuh nadhirah tak block dia dah..sbb nadhirah rasa mungkin dia akan lupa kat muka buku nadhirah...lah-lah jangkaan nadhirah meleset sama sekali...dia add balik nadhirah..tapi nadhirah tak approve...dia antar mesej kat inbox muka buku nadhirah...nadhirah x balas...hari rabu hari tuh nadhirah saja lah ngk wall dia...then kat wall dia...dia mencarut....walaupun dia tak tulis nama nadhirah kat situ..tapi nadhirah tahu dia tujukan khas untuk nadhirah....
nadhirah nak tanya pendapat koarang kalau kita block orang tuh demi menjaga maruah diri kita,tak salah kan??
jadi nadhirah pown block lah mamat yang hot gituw....
nadhirah cuma nak pesan....jangan koarang layan sangat orang kat muka buku towh kalau koarang sendiri tak berapa kenal dia...ini demi keselamatan koarang...

No comments: