Monday, August 15, 2011

PeRaSaAN pEreMpUaN...

Asalammualikum n halooooo semua....

halooooooooooo semua....nadhirah azlan is back,gedik lak minah nie...huhuhu....okie back to the topic okie...boys semua kadang-kadang confuse dengan perasaan perempuan...yalah cakap lain,tapi nak lain..hahaha....sebenarnyew boys pown sama jew...hehehe...tapi aku sebagai perempuan nak lah bagitahu pew sebenarnyew perasaan perempuan...hahaha...:)

  • okie first,perempuan ini kalau dia cakap dia tak suka koarang selalu call,nasihat or ambil berat...sebenarnyew...diaorang nak koarang ambil berat...kenapa diaorang buat macam ini???sebab diaorang malu nak ngaku perasaan yang sebenar..nama pun perempuan kan??so sikap pemalu tuh harus ada pada setiap perempuan punya...
  • minat dan cinta seorang perempuan terhadap seseorang lelaki tuh lain...contohnyew:dia minat lee min ho sebab lee min ho tuh hensem....tapi dia cinta dan sayang kat boyfriend dia...minat nie macam suka tengok jew..tapi kalau cinta dan sayang...setiap masa nak tengok muka boyfriend dia walaupun tak hensem macam lee min ho...nak bercakap dengan boyfriend dia....nak manja-manja lah..itu lah..ini lah...dan seangkatan dengan dia lah yek..:)
  • perempuan nak lelaki yang sanggup teman diaorang shopping...walaupun diaorang akan lupa diri bila dapat shopping...diaorang nak lelaki teman diaorang..angkat barang yang diaorang beli...dimaklumkan disini bukan kami ini pembuli,tapi kami nak koarang ambil berat dan menunjukkan koarang sanggup berkorban apa saja untuk kitaorang....
  • perempuan susah nak benci orang yang dia dah sayang...kalau ada perempuan cakap kat seoarang lelaki yang disayang yang dia tak nak jumpa..benci tengok muka lelaki towh,geram bagai....jangan koarang yang boys nie terus mengalah and larikan diri...koarang kenalah pujuk perempuan....bagi coklat kew,bunga kew,rantai kew,apa-apa lah...asalkan yang boleh buat si perempuan ini tangkap leleh...gerenti diaorang tak marahnyew kat boys...diaorang akan tersenyum dan akan cakap saya suka...hehehe:=)
  • jangan ingat semua perempuan nak lelaki yang hensem..sebenarnyew kitaorang nak lelaki yang ambil berat,penyayang,yang boleh maju kan kitaorang,yang sentiasa ada dengan kitaorang setiap masa,yang boleh bimbing kitaorang menjadi yang lebih baik...:=)
  • perempuan suka suprisesssssssssssssssssssss.....wah suprise yang macammana yek....yang ada kaitan nagn suprisesssssssss lah...tapi jangan suprisessssssssssss kan perempuan dengan kecurangan koarang...nahas jawabnyew....silap-silap kena karate....tapi kalau nak try macammana rasanyew karate towh...sedap or tak..blh bgth suprisssssseeeeeeeeesssssssssss pasal scandal or kecurangan koarang...:=)
  • jangan pernah cakap bohong dekat perempuan....sekali koarang bohong...jangan harap kami akan percaya....
  • kami tak suka lelaki mata keranjang...pantang nampak perempuan dahi licin..mata terjonjol keluar...brader agak-agak lah...awex lu ada sebelah lu towh...lu memang nak rasa taekowondo kot....nasib lu lah...jaga sikit mata towh...nanti waa sengat sama lu punya mata baru tahu maaa....
  • jangan cakap koarang rindu,sayang atau cinta...sedangkan benda tuh tak betul....
okie nie jew yang aku boleh berkongsi......perempuan memang very complicated...tapi sekali koarang memahami perempuan....koarang akan rasa perempuan ini senang..,,tapi diingatkan tak semua perempau tuh senang untuk koarang tawan hati dia...koarang pernah dengarkan "senang didekati,tapi susah untuk dimiliki"...:=)

complicated tak gambar kat atas...mungkin macam nie perasaan seorang perempuan...:=)

No comments: