Friday, September 9, 2011

SELAMAT HARI RAYA..:)WALAUPUN DAH LEWAT NAK WISH SEBENARNYEW...:)

Asalammualikum n halooooo semua

wah sudah lama rupanyew nadhirah x update blog nadhirah azlan yang tak seberapa nie...almaklumlah...busy dengan persiapan raya dan beraya...walaupown sebenarnyew kita dah msuk raya ke-11 nadhirah still nak wish selamat hari raya n maaf zahir dan batin....anyway tahun nie nadhirah beraya kat klang jewk...tak balik pulau mutiara pown(pulau pinang)....
tapi raya kali ini meriah lah jugak walaupown sambut kat klang jewk....okie lah nadhirah malas nak gebang lagi lama...hampa semua pi lah tengok picture yang nadhirah tangkap waktu raya na....kat bawah nie na...:)

nie my pak jang anak...a.k.a my cousin lorh..:)

with my cousin...XOXOXO

ME....CHUBBY KOWT..:)

ayah,tok,ibu n me..:)

really a lovely parents...:=)

with my daddy..:)

a real love killer group

say cheeseeeeeeeeeeeee everyone!!!!!!
hopefully you all will enjoy the picture okie..:)

No comments: