Thursday, September 15, 2011

keRuMitAN MiNggU InI...:)

Asalammualikum n haloooooooooo...:=)

minggu nie minggu yang paling memenatkan dan mengstresssssssssssssssssss kan...:)
mahu tak nyew minggu nie aku terkocoh-kocoh nak siapkan kertas kerja...ehhhh cop!!koarang mesti pelikkan kertas kerja apa lah minah senget nie buat...okie untuk pengetahuan koarang tanggal 25 ogos yang lepas....sedang nadhirah azlan asyik duk nyanyi..ehhhh silap-silap....sedang duk nadhirah azlan fikir pasal kemasukan uitm yang second intake...nadhirah baru perasan yang nadhirah tak check lagi...then nadhirah pown bergegas dekat depan mr lappy,mr lappy,mr lappy......then nadhirah masuk laman web kemasukan uitm..nadhirah pilih temu-duga...sebab yang tak bertemu-duga...nadhirah tak dapat lorh...so nadhirah check dengan hati yang berdebar...and the result is.....nadhirah dapat temu-duga dalam reka bentuk dalaman....ALHAMDULILAH...itu yang nadhirah cakap minggu ini memenatkan dan mengstresssssskan.....sebab nak siapkan kertas kerja temu-duga tersebut lah wahai sayang-sayangku...and yang mengstressss kan adalah..minggu ini jugak nadhirah akan gi kew interview di uitm shah alam...and nadhirah harap nadhirah akan buat yang terbaik...and hopefully nadhirah dapat...wish best of luck for me okie semua....

nadhirah chaiyok!chaiyok!chiyok!....

No comments: