Tuesday, October 18, 2011

IM so soRRy BFF....:(

Asalammualikum n halooo semua....

first nadhirah nak minta maaf kalau blog nie ada buat orang terasa kew ape...honestly this blog everything about my opinion and my life...even semua post yang ade dalam nie tak ada kena-mengena dengan kawan baik saya...so sorry kalau aku buat kau terasa....mungkin aku banyak buat salah dekat kau...dan mungkin aku bukan kawan yang baik untuk kau....aku cuba untuk menjadi yang terbaik dimata kau..tapi apakan daya aku...aku manusia biasa yang leka melakukan kesilapan sentiasa....aku minta maaf kawan baik...apa yang aku buat selama nie adalah kebaikan kau....tak pernah terlintas dekat hati aku untuk menyakitkan hati kau ataupun menjatuhkan maruah kau...aku sentiasa sokong ko sebagai kawan baik..tapi kalau kau rasa aku bukan kawan yang terbaik untuk kau...lebih baik aku membawa dan menghilangkan diri dari kau...lagi pun aku pernah cakap kat kau...kau dah mempunyai seseorang yang boleh menjaga kau lebih baik dari aku iaitu seorang yang kau sanjugi (s**u)...kalau aku pergi dari hidup kau...kau tak sedih and aku tahu kau akan bahagia dengan dia...aku tahu aku bukan lah seorang kawan yang baik...aku bahagia bila kau dijaga dengan orang yang kau sayang...walaupun aku sedih meninggalkan kau sebagai kawan aku..tapi mungkin ini saja yang terbaik untuk kau...
thanx be my friend...
you always be my best friend....

tidak pernah sekali pun aku berdendam dengan kau...
kerana kau terlau istimewa dihatiku ini...
thanx my bff...
sorry sebab sakitkan hati kau...bukan niat dihati untuk menyakitkan hati kau..tapi niat dihati ingin melihat kejayaan seorang sahabat yang begitu aku sayangi...

post nie tidak ada kena-mengena dengan sesiapa...aku minta maaf kalau ada orang terasa....
mugkin selepas ini aku akan berehat untuk sesuatu masa daripada berblogging...tapi aku janji,aku akan berblogging balik..tapi bila entah lah...mungkin ambil masa yang singkat and maybe masa yang lama...:)

you always be my bff..until my last breath..:)   


I MISS THIS TIME....KALAU MASA BOLEH DIPUTARKAN BALIK...AKAN KU MINTA MASA TIDAK BERDETIK PADA WAKTU ITU...MASA AKAN BERHENTI DISAAT ITU...KITA AKAN TERUS BERADA DIKENANGAN ITU...TAPI APA KAN DAYA...:)






I LOVE YOU ALL...and sorry if im not being a good friend..but for me you always being a good friend and my best friend...:)thanx friend...:)

No comments: