Saturday, October 1, 2011

KePuTuSaN aNTarA UItM DaN pOliTeKnIK...

Asalammualikum dan halooo semua....:)

okie pada tanggal 29/9/2011...sedang aku duk asyik main ngan mr lappy..mr lappy....mr lappy...tiba2 terdetik pulak dekat haty nak pergi kew laman web uitm...yalah kan hari tuh cek duk habaq kat hampa semua yang cek gi interview kat uitm na...so want to see the result lah...and luckyly the result is out.....
jeng...jeng....jeng....nur nadhirah azlan,jurusan reka bentuk dalaman,kampus seri iskandar perak...
and I just can say thanks ALLAH for everything....aku confuse sebenanyew nak pilih antara politeknik dan uitm...politeknik ak dapat bidang logistik dan rangkaian bekalan...uitm pulak reka bentuk dalaman...dan untuk pengetahuan koarang dua-dua bidang tersebut adalah bidang yang aku suka...okie first sebab dulu aku pilih logistik adalah my teacher say yang peluang pekerjaan dia banyak,then aku boleh selalu pergi oversea and gaji mahal....tapi my mom say,better you go to uitm..
okie about reka bentuk dalaman..why I choose this course is...sebab aku suka hias rumah n macam-macam lah...peluang pekerjaan pun bagus...gaji mahal..tapi bab yang gi oversea towh yang kurang sikit....tapi aku pasrah...kalau dengan memasuki uitm membuatkan hati ibu and ayah aku gembira...tiada yang lebih mengembirakan aku apabila melihat ibu dan ayah aku gembira....
restu ibu dan ayah aku adalah benda yang paling berharga untuk aku...tanpa mereka berdua siapa lah aku ini...THANK YOU YA ALLAH sebab kau memberi ibubapa yang begitu sempurna untuk aku...aku bangga mempunyai ibu dan bapa seperti mereka...tanpa mereka...aku tak boleh meneruskan hidup...sebab mereka lah yang menyebabkan aku bertahan...
ibu dan ayah,nadhirah sayang ibu dan ayah..tiada hadiah lebih bermakna dalam hidup ini melainkan ibu dan ayah...tiada pengganti ibu dan ayah dalam hati nadhirah...sebab ibu dan ayah terlalu istemewa untuk nadhirah...:)

ayah dan ibu....I LOVE YOU...walaupun kakak tak dapat nak ambik logistik dekat politeknik..sebab ibu dengan ayah nak kakak masuk uitm..kakak happy...sebab ibu dengan ayah happy...benda yang membuatkan kakak gembira adalah melihat ibu dan ayah gembira....doakan yang terbaik untuk kakak..:)


No comments: