Saturday, November 26, 2011

uitm SerI iSkAnDaR..:)

Asalamualikum n haloooooo semua....

im back again guysssssss....weheeeeeeeee...sorry sebab dah lama aku tak update this blog...sebab terlampau busy dengan kemasukan ke uitm seri iskandar....uitm dihati ku....wheeeeeeeee..:)yeahhhhhhhh sekarang uitm memang dihati aku...sayang uitm ketat-ketat..lagi-lagi interior design...wahhhhhhhhhh tak payah waaa cakap sama lu lah kan...memang mendalam perasaan cinta aku terhadap interior design dengan uitm....memang tak boleh peracya...tapi serius aku tak tipu(sambil buat muka kesian)....hehehe..okie first aku sampai uitm seri iskandar agak berat untuk melangkah..ibarat membawa muatan seberat 10 ribu tan...sah-sah tipu...lama-lama makin suka lah pulak...tapi aku benci tapi rindu dekat mds...MDS for what yek???MDS singkatan untuk minggu destini siswa/siswi..dalam bahasa manja....minggu mendera junior baru....weheeeeeee...tapi tak lah teruk...cuma pergi balik..main jalan-jalan,turun naik bukit jew....:)sambil berlari-lari anak....disamping memegang tangan kawan-kawan anda dengan penuh keeratan...sweet tak???of course lah sweet....hahahaa...sweet like a sugar....walaweiiiiiiiii...okie lepas habis minggu mds...minggu belajar lah...minggu pew lagi kan..minggu suai kenal...kenal lah sangat....tapy  serius ak menyampah dengan satu mamat sengal...mamat yang kejar aku waktu interview...dah lah satu kelas lak dengan aku..memang terbaik...first day dah kenakan aku 3 kali beb...ulang sekali lagi...3 kali bebbbbbbbbbbb.....memang terbaik...lepas towh boleh tanya kita pernah jumpa kew???wahhhhhhhh mamat nie...over siot....mamat tolong lah jangan sakat aku...aku tak suka lah....:)
tak mau citer lagi...sebab stressssssss dengan itu mamat lah...:)
tapi mak aku cakp jangan benci..nanti jatuh cinta...okie mamat aku suka ketat-ketat kat kau lah...nati mesti terbalik kan???hahahahaha:)
anywayyyyy peaceeeee yawwwwwww...:)


say peaceeeeeeeee everyone....
muahhhhhhhhh...i love you all...:)

Thursday, November 3, 2011

cermIN MATa baRu...:)

Asalamamualikum and halooooooooo everyone....

topic hari nie adalah cermin mata baru....sebenarnyew nak show off  sikit...almaklumlah first time aku buat cermin mata yang ada power....hahahahaha...sebelum nie aku memang ade rabun..tapy disebabkan nak lawa,walaupun tak lawa pun aku nie....so tak ada nyew aku nak pakai cermin mata towh...tapi disebabkan keadaan yang mendesak(tak mendesak tapi terpaksa sebenarnyew,almaklumlah eden nak msuk balajar dahhh....nak tak nak...hang kena jugak pkai cermin mata...kalau tak hang,aku balun satgi)ayat agak ganas kedengaran...tapy nak buat macammana dah memang realiti sejak azali.....bukan anak pak cik azli okie...gurau...tak ada kena-mengena antara yang pengsan atau muntah...hahahaha...:)
oittttt nadhirah azlan hang kata ari tuh hang nak buat next entry lebih bernakna...awatnyew entry nie nak show off hah???ADA AKU KISAH......:p
tapi first time aku pakai cermin mata tuh..samasa aku try berjalan-jalan guna cermin mata,terasa aku jalan atas angin....sebab effect first time pakai lah katakan...nasib baik aku tak jatuh atau terlanggar pintu...kalau tak...malu lah wehhhhhhhhhhhhhhhh...mana nak letak muka aku yang terlampau sweet gitu....jangan jeles...hahaha....aku gurau jewk...tapi bila dah lama-lama...aku rasa okey and yang paling best semua tulisan aku nampak besar dan aku boleh nampak orang dengan lebih jelas...lepas nie tak ada lah orang mengadu kat aku...yang aku nie tak nampak diaorang...bila jalan buat macam tak kenal....almaklumlah orang rabun macam aku nie..dia tak nampak benda yang dekat dengan dia...alaaaaa kalau jauh kau nampak kew????
entahlah.....
okie tak mau merapu lagi....so gambar dibawah saja nak tunjuk aku posing dengan cermin mata baru...hahahahahhaha....yang penting tak mau jeles-jeles na...:)

muka yang paling menyampahkan.....weheeeeeeeeeee


Tuesday, November 1, 2011

HaLoOOo...:)

Asalamualikum n haloo semua....:)

IM COMING BACK...IM COMING BACK..IM COMING BACK.....inspirasi dari lagu im coming home....hehehe....okie to all my reader...nadhirah azlan is come back yawwww.....weheeeeee~~~~~~
honestly,saya nak mohon maaf sebab dah lama tak update this blog....saja nak menyepikan diri sekejap...alaaaaa,bajet macam ada orang nak baca blog hang...haktuiiihhhhh lah nadhirah azlan....halooooo guys....ade aku kisah...this my blog....ehhhhh back to the topic....okie topic kali nie aku just nak cakap haloooo..itu jewk sebenarnyew....hahaha....okie next entry aku akan cerita benda yang lebih berfaedah....maaf entry kali nie agak keluar dari topic entah ape-ape...
anyway...halooooo lalink.....
i love you all lah...:)

yeahhhhhhhhh im here to say hello everybody....:)