Tuesday, January 24, 2012

tHaNk YoU ENCik TeTttT..:)

Asalammualikum and helooooooo semua..:)

lamanyew tak update blo kesayang ku ini....sorry lah koarang...sebab terlampau busy yang teramat sangat mengalahkan pm...sah-sah aku tipu...weheeeeeeee~~~~~~~~
okie cerita kali ini aku just nak say thank you kepada en arnab....bukan nak perli dia atau nak marah dia lagi...tak mau ehhhhhhhhhh...nak berterima kasih sebab dulu dia skitkan hati aku...tapi sekarang aku bahagia yang teramat sangat sebab dia buat macam tuh..serius aku tak tipu....aku dah tak dikonkong....aku dah tak percaya kepada love....aku dah happy..aku dah tak menangis campur melalak waktu rapat dengan dia dulu....aku gembira....best tawu en tetttttttttttt...dah tak payah peras....boleh keluar jalan-jalan....boleh menyanyi...boleh shopping....sah-sah aku tokok tambah cerita...hehehehe..:)


jangan jeles yek EN tetttttttttttt....
DENGAN INI NUR NADHIRAH AZLAN MENGAKU YANG NADHIRAH AZLAN HAPPY TAHAP DEWA....................KEPADA EN TETTTTTTTTTT TX....mungkin sebelum nie aku menangis kenapa kau pilih perempuan tuh berbanding aku....tapi sekarang aku happy giler sebab kau tak pilih aku....sebab pompuan towh tak dapat rasa pew yang ak rasa sekarang...perasaan tak dikonkong oleh seseorang yang belum tentu jodoh kita.....PERASAAN YANG TAK BOLEH DIBELI....hoooooooooooraayyyyyyyyyyyy aku bebas..............

no cry anymore...
tak ada peras menonggeng...
kedit save....
shopping tak perlu bagitahu....


p/s:single is the best thing in the world....hahahaha...:)


post kali nie tak ada gambar sebab internet terlampau lah laju...ngeeeeeeee..:)