Saturday, February 4, 2012

DeMaM..:)


ASALAMMUALIKUM n haloooooooo semua.....:)

hari nie nadhirah azlan nak cerita pasal demam...demam yang sebenarnyew mempunyai pelbagai jenis...demam sebab sakit,demam mengada-ada,demam rindu,demam terkejut.demam cinta atau demam buat-buat demam...hahahaha...okie sekarang aku demam sebab sakit...aku sendiri pun tak tahu kenapa aku tiba-tiba demam....perghhhhhhhhhhh demam nie lah paling terbaik...aku mmng suka demam....sebab demam buat suara aku bertukar jadi kartun...tiba-tiba rasa nak buat part time job jadi suara latar untuk kartun daroemon...(ang...ang...doraemon)ngeeeeeeeeeeeeee....dalam bracket...menyampah suara macam nie...susah nak cakap..susah nak jerit..susah nak jawab call....susah nak buat call(hehehe)...susah nak nyanyi walaupun suara tak sedap mana pun...hahaha..yang paling tak suka...orang akan gelak setiap kali aku cakap....owh gelak yek...siap koarang...mana tangan koarang???meh aku nak gigit tangan koarang sampai puas.....hahahahaha...ngeeeeeeeeee.....tpy tomey sangat kowt suara macam nie...kalau tak percaya pew kata koarang tukar suara dengan aku...haahaha...sebenarnyew aku demam sebab tak cukup tidur...heheehe....almaklumlah nama pun budak id...NAK TIDOW AWAL jangan AMBIK ID....LEBIH BAIK ambik OM....LALALALALA~~~~~~~
INTERIOR DESIGN IS MY LIFE........

ID SAYANG KO KETAT-KETAT TAHAP GABAN...MUAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHH
I LOVE YOU....

demam sebab lain aku citer lain entry lah yek...bye-bye and asalammualikum...:)

gambar diatas tak ada mengena langsung dengan cerita dia atas ...tapi nak jugak letak...

p/s:asyik dengar lagu slow jewk dekat blog nadhirah azlan...kita tukar lagu rancak okie...:)