Sunday, March 25, 2012

SUKA DUKA INTERIOR ARCHITECTURE part 1..:)

ASALAMMUALIKUM AND HALOOOO SEMUA...

weeeeeee...sekarang bermulalah cuti semester NADHIRAH AZLAN...happy glerrrr wehhhhh..:)okie apa itu interior architecture?interior architecture jugak dikenali sebagai interior design...kalau nak terangkan pasal ID nie...sampai tahun depan pun belum tentu dapat..tapi koarang selama aku ambik course nie...dia banyak mengajar erti kesabaran,kekuatan,persahabatan dan lain-lain lagi...senang citer course nie pakej lah..:)okie kepada adik-adik yang lepasan spm towh..tak tahu mana hala dan tuju selepas ini...kakak NADHIRAH AZLAN dengan ini mengsyorkan adik-adik mengambil course ID...bukan nak cakap apa course ID nie memang best..kalau tak percaya cuba adik-adik tanya kakak-kakak atau abang-abang yang ambik id...adik-adik tanya macam nie yek,kakak course ID nie best tak?FOR SURE kakak berani jamin kakak tersebut akan tersenyum dan beransur pergi....nak tahu kenapa?sebab dia terlampau gembira ambik course ID sampai speechless nak cakap apa kat koarang...betul kakak tak tipu...tolong lah percaya..hahaha:)
okie dah malas nak cerita panjang...gambar dibawah menceritakan keadaan aku dan kawan-kawan sewaktu di seri iskandar sebagai pelajar interior design..:)





























sebenarnyew banyak lagi...tak apa nanti aku cerita dekat bahagian yang seterusnyew..:)