Thursday, April 5, 2012

CERITA MINGGU LEPAS..:)

ASALAMUALIKUM AND HALOO SEMUA..:)

weheeeeeeeeeee bertemu kita kembali dalam blog ini...ini blog NADHIRAH azlan yang punya...hehehehe...okie minggu lepas macam-macam ade..eh I mean macam-macam benda yang berlaku....okie isnin tak ada yang berlaku apa-apa rasanyew..sebab ahad sebelum isnin saya baru pulang dari iskandariahhhhhh...lalala..so kita terus kew hari selasa...hari selasa saya pergi kelas spa cikgu pah...weheeee~~rindu sama itu cikgu wooo...saja jumpa junior spa saya...yang umur dia lebih dari saya...I mean makcik-makcik comey lah...hehehe...ada satu makcik comey itu...dia tanya saya macam-macam...penat nak menjawab...dia tnya adik tinggal mana..nama siapa...umur berapa...anak siapa...belajar kat uitm ambik course apa..dekat universiti tinggal dengan siapa..dah berapa lama belajar spa...penattttt wooooo nak menjawabnyew...tapy layan jewk lah....anyway makcik,anda comey...:)
okie hari rabu lak racang nak kuar...tup-tup-tup orang yang aku ajak towh nak kuar boyfriend dia...sedih tahu tak..mentang-mentanglah saya nie tak ada boyfriend...so tak dapat kuar...rasa time towh kan nak jewk tangkap mana-mana orang jadi boyfriend saya then kuar...ngeeeee~~~tapi tak nak buat...lalalaala~~
okie hari khamis still nothing to do...sangat-sangat lah boring guys....
kita terus kat hari jumaat...:)
bangun pagi aku telah dikejutkan oleh marinie...dia call..time towh belum bangun tidur lagi...almkalumlah cuti sem...pembalasan dendam lah...so punya nak cover macho supaya marinie tak syak yang aku tengah mamai...so test-test suara dulu sebelum nak pick up the phone...and finally..dia tak tahu yg aku tengan mamai...dia bagitahu yang dia akan balik this friday guy...wehhhhhh happy kowt....lalalala...at least aku tak boring nanti...hahahaha..:)but petang towh ade berita mengejut sikit...kereta ayah den accident...ngeeeee terkezuttttt...but the best thing and saya bersyukur ayah dan ibu saya tak ada apa-apa...THANK YOU ALLAH...okie sabtu beli tv baru sebab tv lcd dekat rumah dah rosak...okie nanti kita sambung lagi cerita yek...dah merapu meraban dah nie...lalalala..:)

muka memang nak mintax penampar nie...
lalalaala~~


2 comments:

athirah said...

untung la beli TV baru kn :P
btw ayah n ibu ok ke luka kecik ada tak??? teruk tak??

NADHIRAH STORY FAIRYTALE said...

alhamdulilah fatin...xade pew2...:)