Thursday, May 10, 2012

FacT AbOut NADHIRAH AZLAN


ASALAMMUALIKUM AND HALOOOO ALL..:)

sebenarnyew saya taka da topik nak uodate blog untuk hari nie...tapi I have to update the new entry actually...okie hari ini saya nak bercerita tentang kebenaran saya...lebih kepada siapa saya yang sebenar...so kalau tak nak baca...jangan baca...maybe a little bit boring and weird....tapi saya tak kisah...my blog is my diary....so suka hati saya lah....kenyataan dia adalah.....jeng...jeng...jeng....

  1. saya sangat suka warna merah...sampai handphone,beg,baju,kasut,and macam-macam lagi nak warna merah.
  2. saya ade beruang busuk yang sama umur saya that means beruang busuk saya berumur 19...even orang cakap agak kebudak-budakan...saya tak kisah...sebab saya NADHIRAH AZLAN
  3. saya garang!!!
  4. saya sangat suka kan haiwan yang mempunyai banyak bulu...seperti kucing,beruang,harimau,singa and seangkatan dengannyew lah...
  5. saya suka tengok cerita kartun doraemon,shin chan,ninja hantaruuuuu,hagemaru,totally spies,barbie doll,spongebob squarepants,chibi maruku chan and banyak lagi lorh..kalau bagitahu list dia kang sampai 10 entry pown tak habis....:)
  6. saya sangat suka anak patung barbie doll..sebab dia cantik and baik...bwahaaaaa
  7. tak pernah kepel selama 19 tahun nie..eh perlu kew bagitahu....ngeeee~~~
  8. suka lagu rancak...lagu jiwang kadang-kadang jewk....
  9. tak suka tengok filem romantik...nanti saya berdengkur dengan serta-merta....
  10. saya suka berkawan....
  11. saya mempunyai 8 orang kawan baik!!!
  12. saya kurang suka makan makanan manis..termasuk coklat,ice cream,kek...sebab towh kek hari jadi saya tak habis...hahahaha
  13. saya ada minat dekat seseorang sekarang...eh lupakan jewk yang nie...
  14. saya suka tengok filem hantu..tapi yang pelik lepas tengok filem hantu nanti takut nak pergi tandas....lalallala~~~
anywayyyyy this is my life....so tolong jangan cakap dia aneh atau mengada-ngada....

BECAUSE EVERYONE HAVE THEIR STORY.......

;)


Saturday, May 5, 2012

The lastttt enTRy in this blog FOR En aRnAb..:)

ASALAMMUALIKUM AND HALOOO SEMUA..:)

FIRSTLY,saya nak mohon maaf kalau entry kali nie agak melalut and penuh perasaan yang entah apa-apa kan...this entry actually special for en arnab..:)..en arnab saya nak mintak maaf kalau selama nie saya banyak kutuk awak kat blog...saya harap awak paham...sebab masa tuh saya kecewa sangat awak....tapi sekarang saya dah dapat ubat segala kecewa itu awak...masa mula-mula dulu..memang sakit...sakit dia hanya tuhan jewk yang tahu...masa tuh semua kawan baik saya dah nampak ade sesuatu yang lain dekat diri saya...sebab waktu towh semua tngk mata saya Asyik berair..muka muram...bila diaorang cerita sesuatu benda yang lucu...saya hnya mampu tersenyum paksa..tapi ALHAMDULILAH...setelah beberapa bulan...saya dapat pulihkan diri saya semula kepada nadhirah azlan yang dulu..mungkin jugak sedikit penambahan baru....:)penambahan baru disini bermaksud saya dah susah nak suka kat seseorang...and saya lebih gembira sendiri..walau kadang-kala rasa sedih tengok kawan-kawan yang lain ade orang yang disayangi disisi...tapi awak..saya tak salahkan awak...malahan saya ucapkan terima kasih sebab jadikan saya seorang yang lebih tabah...:)en arnab saya ucapkn taniah kepada awak dan tunang...saya harap awak tOlOng jaga dia baik-baik yek..:)mungkin dulu saya sayangkan awak sangat-sangat...tapi sekarang saya yakin dan bangkit menjawab...saya sayang awak tapi sebagai kawan...past is past...kata-kata akhir tolong jaga si dia dengan baik awak...dia yang terbaik untuk awak...
tomeykan...lalalalalalalala~~~~

p/s:TERIMA KASIH YANG TERAMAT SANGAT DEKAT EN ARNAB..:)TA TA..:)AND TANIAH...:)

ubat saya adalah ibubapa saya...:)


Wednesday, May 2, 2012

ROJAK PASEMBUR

ASALAMMUALIKUM AND HALOOOO SEMUA..:)

jap-jap koarang eh dah berhabuk dah blog cek na....mak aiiiiiiii...dah-dah aku dah kembali melalut dah kat blog nie balik...nak active kat blog lah sekarang nie...asyik active kat facebook and twitter jewk!tak boleh jadi macam nie...so back to blog again okie wahai pembaca-pembaca sekalian....lalalala~~~kenapa nadhirah azlan tak mahu active kat twitter and mukabuku adalah mengelak diri daripada orang yang saya suka....bwahaa~~~tak mau dah cintan-cintun nie...sbb selalu kecewa...so better tak payah!aissshhhh...opsssss sebelum terlupa...aku nak mintax maaf kat koarang kalau post kali nie agak melalut dan merapu...sebab dah nama pow rojak pasembur....bwahaaaaaa~~~~~~~okie minggu lepas saya dapat jumpa nenek and atuk yang dah lama saya tak jumpa...I MEAN ATUK AND NENEK ANGKAT....yeahhhhhhhhhhhh2..best tawu....rasa dunia ana yang punya...lalalalala~~~~~then pergi kenduri kak sue kat tapah belah pihak lelaki...awwwwwwwwwww sweeettttttttttttttt.....ngeeeeee..yang paling best dapat jumpa satu akak yANg saya rindu....kak safia...roomate saya dekat uitm seri iskandar...rinduuuuuu sehhhhh sama itu kakak...and terubat sikit rindu bila jumpa dia...hehehe....kat sini kalau nak melalut kat blog tak boleh nak tulis sikit-sikit...kena tulis panjang berjela tak macam kat twitter and facebook...sedihhhhhh tawu!tapi tak apa....kata nak active kat blog kan

p/s:post kali nie tak ada gambar...n sorry kalau merepek and plik punya post...

kata-kata terakhir:kalau koarang nak baca...baca lah...kalauxnak...ok baiiiiiiiiiii....gue enggak memaksa lu orang untuk membacanyew sehhhhhhh...:)muaaaahhhh...love u aalllll..:)