Thursday, May 10, 2012

FacT AbOut NADHIRAH AZLAN


ASALAMMUALIKUM AND HALOOOO ALL..:)

sebenarnyew saya taka da topik nak uodate blog untuk hari nie...tapi I have to update the new entry actually...okie hari ini saya nak bercerita tentang kebenaran saya...lebih kepada siapa saya yang sebenar...so kalau tak nak baca...jangan baca...maybe a little bit boring and weird....tapi saya tak kisah...my blog is my diary....so suka hati saya lah....kenyataan dia adalah.....jeng...jeng...jeng....

  1. saya sangat suka warna merah...sampai handphone,beg,baju,kasut,and macam-macam lagi nak warna merah.
  2. saya ade beruang busuk yang sama umur saya that means beruang busuk saya berumur 19...even orang cakap agak kebudak-budakan...saya tak kisah...sebab saya NADHIRAH AZLAN
  3. saya garang!!!
  4. saya sangat suka kan haiwan yang mempunyai banyak bulu...seperti kucing,beruang,harimau,singa and seangkatan dengannyew lah...
  5. saya suka tengok cerita kartun doraemon,shin chan,ninja hantaruuuuu,hagemaru,totally spies,barbie doll,spongebob squarepants,chibi maruku chan and banyak lagi lorh..kalau bagitahu list dia kang sampai 10 entry pown tak habis....:)
  6. saya sangat suka anak patung barbie doll..sebab dia cantik and baik...bwahaaaaa
  7. tak pernah kepel selama 19 tahun nie..eh perlu kew bagitahu....ngeeee~~~
  8. suka lagu rancak...lagu jiwang kadang-kadang jewk....
  9. tak suka tengok filem romantik...nanti saya berdengkur dengan serta-merta....
  10. saya suka berkawan....
  11. saya mempunyai 8 orang kawan baik!!!
  12. saya kurang suka makan makanan manis..termasuk coklat,ice cream,kek...sebab towh kek hari jadi saya tak habis...hahahaha
  13. saya ada minat dekat seseorang sekarang...eh lupakan jewk yang nie...
  14. saya suka tengok filem hantu..tapi yang pelik lepas tengok filem hantu nanti takut nak pergi tandas....lalallala~~~
anywayyyyy this is my life....so tolong jangan cakap dia aneh atau mengada-ngada....

BECAUSE EVERYONE HAVE THEIR STORY.......

;)


No comments: