Thursday, November 29, 2012

campur aduk adik-beradik kaduk

ASALAMMUALIKUM AND HALOO SEMUA


actually tak tahu nak cerita apa...and I just want to say hello...and say sorry sebab dah lama x hap-to-date this blog...dah macam tak ada tuan dah blog nie...actually bukan tak nak update or whatever....tapi disebabkan sibuk yang teramat and malas yang teramat...itu yang membuat semua benda menjadi tangguh dan tertangguh.....honestly niat nah update-mengupdate memang lah sentiasa ada di dalam diri...namun disebabkan sebab-sebab tertentu menbuatkan menjadi tidak menentu...apa yang aku merepek nie...okie lupakan ayat tadi....anyway saya baru jewk lepas mengambil sijil beautician...and itu dalam proses...and the good news saya dapat tawaran sambung belajar...dekat mana and dimana....akan saya bagitahu you all okie...anyway itu jewk untuk hari nie....

saranghaeee....
asalammualikum and love u all...:)

XOXOXO.....

sincerely,nadhirah azlan

No comments: