Monday, November 4, 2013

long time no update....bwahaaa

ASALAMMUALIKUM AND HELOO SEMUA...:)







hmmmm-hmmmmm....dah lama lahai tak updae this blog...tak silap  nadhirah azlan it's been 5 month...bwahaaa..nampak tak busynya lain macam tuh...kadang-kadang tak busy mana pun..tapi disebabkan malas+tak tahu nak update=lantak kau lah blog....lalalalalala~~~..actually this post to tell the reader yang saya dah kembali nak memblog semula..mungkin jarang..tapi saya akan cuba untuk memberi maa kepada blog ini...hahahaha....ecehhhhh-ecehhhhh konon ade pembaca setia blog nie lah konon yek nadhirah azlan...hang memang perasaannnnn diraaa ooiii!!!..lantak ceq lah..hahahaha...

Anyway post yang lepas saya janji akan update blog...but still tak update kan..nampak tipunya...aishhhh dira oh dira...sabar jewk lah...saya cuma nak bagitahu yang saya dah start cuti sem..cuma cuti kali nie pendek berbanding sem yang lepas...anyway...sementara cuti sem nie...saya nak update pasal kehidupan di POLITEKNIK SEBERANG PERAI....but bukan dalam this post...next post...hahahaha...jangan marah sayang-sayang semua....:)

lastly,but not least..hahahhaa....i would to thank...sesiapa yang still baca my blog...walaupun bukan tetap...sementara pown jadilah...asalkan baca jugak pown...tolonglah baca...baca tolong lahh...and bila  baca tolong lah komen-mengomen...at least saya boleh membaiki penulisan saya...okie...ambik yang jernih,buang yang keruh...hehehehe...okie dah melalut.....lasttt n the last one for this post...thanxxx...jumpa lagi okie...:)

ASALAMMUALIKUM AND BYE-BYE...

sesiapa tak jawab salam dosa tawu...kalau jawab saya belanja ice cream malaysia...bwahaaaa...:P

Friday, May 17, 2013

hye hye....hello hello...:)


ASALAMMUALIKUM AND HELOOOOO UOLSSSSS....:)

Bertemu kita kembali setelah lama nadhirah azlan meninggalkan blog yang dah semakin berhabuk nie....
firstly,sorry sebab dah lama tak update this blog...sebab terlampau busy dengan study...mesti koarang tertanya-tanya kan...ehhhhh sekarang tak busy study kew nadhirah azlan ooi?ACTUALLY sekarang saya tengah cuti youuuuuuu all.....itu yang tak berapa busy..hehehehehe....anyway Im happy with my new course....LOGISTIC AND SUPPLY CHAIN MANAGEMENT...:) course yang agak lain and best....but another thing saya nak bagitahu...I JUST COME back from jakarta and bandung...and its a awesome....and saya dah start rindu semula bandung....hurmmmmmm...anyway....ini saja untuk hari nie...sebab almaklumlah dah lama tak menaip...so tak tahu apa nak menaip...so saya akan cuba sedaya-upaya untuk rajin mengupdate entry setiap hari sepanjang cuti ini okie....daaaaaaaaa



xoxoxoxox,,,,,

sincerely,
  Nadhirah Azlan....:)

Friday, March 22, 2013

To MY LOVELY READER AND LALINK..:)


ASALAMMUALIKUM AND HALOOOO.....:)

hye2....sorry lama tak update this blog...and  I know this blog dah berhabuk bagai.....sorry for that to my reader....ehhhhhhh ada ke reader nya?biaqqqq pi lahhhh...anyway I just want tell that I will be back to this blog again less than one month from today....so see you soon reader...:)


love you all....

xoxoxo...:P

sincerly,
NADHIRAH AZLAN...:)

anyway see you soon to all my lalink..:)