Monday, November 4, 2013

long time no update....bwahaaa

ASALAMMUALIKUM AND HELOO SEMUA...:)







hmmmm-hmmmmm....dah lama lahai tak updae this blog...tak silap  nadhirah azlan it's been 5 month...bwahaaa..nampak tak busynya lain macam tuh...kadang-kadang tak busy mana pun..tapi disebabkan malas+tak tahu nak update=lantak kau lah blog....lalalalalala~~~..actually this post to tell the reader yang saya dah kembali nak memblog semula..mungkin jarang..tapi saya akan cuba untuk memberi maa kepada blog ini...hahahaha....ecehhhhh-ecehhhhh konon ade pembaca setia blog nie lah konon yek nadhirah azlan...hang memang perasaannnnn diraaa ooiii!!!..lantak ceq lah..hahahaha...

Anyway post yang lepas saya janji akan update blog...but still tak update kan..nampak tipunya...aishhhh dira oh dira...sabar jewk lah...saya cuma nak bagitahu yang saya dah start cuti sem..cuma cuti kali nie pendek berbanding sem yang lepas...anyway...sementara cuti sem nie...saya nak update pasal kehidupan di POLITEKNIK SEBERANG PERAI....but bukan dalam this post...next post...hahahaha...jangan marah sayang-sayang semua....:)

lastly,but not least..hahahhaa....i would to thank...sesiapa yang still baca my blog...walaupun bukan tetap...sementara pown jadilah...asalkan baca jugak pown...tolonglah baca...baca tolong lahh...and bila  baca tolong lah komen-mengomen...at least saya boleh membaiki penulisan saya...okie...ambik yang jernih,buang yang keruh...hehehehe...okie dah melalut.....lasttt n the last one for this post...thanxxx...jumpa lagi okie...:)

ASALAMMUALIKUM AND BYE-BYE...

sesiapa tak jawab salam dosa tawu...kalau jawab saya belanja ice cream malaysia...bwahaaaa...:P

No comments: